fbpx

Bitcoin Droppade Under 18k

Strax efter 09.00 på lördagsmorgonen föll Bitcoin äntligen under 20 000 dollar. En timme senare följde Ethereum med ner och föll under viktiga $1 000. Dessa siffror sågs som mycket fruktade viktiga stödnivåer för de två största kryptovalutorna efter börsvärde. Det värsta är att kryptovintern bara börjat. Än så länge är vi med all sannolikhet bara inne i oktober månad…

Men så vid 11.15 började båda sakta klättra tillbaka, och verkade undvika den omedelbara branta rasen som många förutspådde skulle hända om $20 000 och $1 000 bröts. Vissa kanske har hoppats att $18 979 och $987 skulle vara bottennivåerna i denna krasch. Ingen sådan tur: saker och ting blev värre igen runt lunchtid. Bitcoin och Ethereum tog ytterligare ett dramatiskt ben lägre, med BTC som gick till $17 772 vid 20.30.  på CoinMarketCap och ETH till $898 kl. 20.15. Det mesta, för att inte säga allt talar för fortsatta nedgångar.

Kryptovintern Kan Bli Lång & Kall

Den nuvarande kryptovintern skiljer sig mycket från 2018 på så sätt att krypton går i takt med tech-aktier eftersom den bredare ekonomin ser extremt skakig ut, inflationen ökar och en fullständig, global lågkonjunktur ser ut att vara nära förestående. Efter 13 år av nollränta och 2 års pengatryckande har vi nu högsta inflationen på 40 år och ett invasionskrig i Ukraina som ytterligare driver på prisstegringar på mat. Samtidigt råder brist på varor av alla slag och Kinesen fortsätter stänga ner så fort ett litet Covid-utbrott sker. Amerikanska centralbanken Federal Reserve höjde i onsdags som väntat räntan med 0,75% och detta satte än mer press på världens aktiebörser och kryptovalutor. Effekten av räntehöjningarna ser vi först om ett par månader men konsumtionen lär sjunka över hela linjen när kostnader på allting skenar och pengarna sjunker i värde. Under hösten planeras ytterligare 3-4 räntehöjningar i Federal Reserves plan. I bästa fall lyckas man med sin tanke om att mjuklanda den amerikanska ekonomin (som går utmärkt starkt)…men i värsta fall blir det en rejäl recession i USA och hela världen som en följd av allt elände som pågår och pågått i världen. Då kan det dröja till nästa år eller till och med 2024 innan aktie- och kryptomarknaderna vänder upp igen.

Relaterad Läsning

 

– Investera i NFT & Kryptovaluta – kolla in KrakenBinance & Crypto.com 

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/