fbpx

Nybörjarguide Kryptovalutahandel

Följ Kryptovalutaguidens enkla nybörjarguide för kryptovalutahandel och kom igång med en av de mest intressanta investeringsformerna på marknaden. 

Bitcoin och andra kryptovalutor har de senaste åren sett en stark utveckling i antalet användare i Sverige och över hela världen. Anledningen till detta är att allt fler privatpersoner, företag och institutioner fått upp ögonen för att köpa och sälja kryptovaluta.

Väldigt många av de som lär sig om Bitcoin idag tror att de ”missat tåget” och är alldeles för sent ute, men faktum är att uppskattningsvis mindre än 5% av världens befolkning äger någon kryptovaluta överhuvudtaget. Med andra ord kan man garantera att vi fortfarande är i ett oerhört tidigt stadie, så om du vill hänga med i utvecklingen och ha bitcoin som en del av din sparportfölj, se till att följa dessa enkla steg.

1. Gå in på ByBit
2. Registrera dig på ByBit

Du börjar med att fyll i dina uppgifter och skapar ett konto. Därefter kommer du att få verifiera din mailadress. Sedan måste du sätta upp tvåstegsverifiering. Det innebär att du verifierar ditt telefonnummer och med tvåstegsverifiering så har du ett extra skydd som gör det i princip omöjligt att hacka ditt konto. Registreringen är mycket snabb och enkel och går på en minut för den vane app användaren.

3. Lägg till en ny betalningsmetod

Detta alternativ finns vanligtvis på startsidan när man är nyregistrerad, om du inte hittar så kan du enkelt klicka på ”Settings -> Payment Methods” och sedan ”+ Add Payment Method”. Minsta insättning på ByBit är bara 10 dollar – vilket är otroligt bra då många kryptobörser kräver minst 200 dollar i första deposit. 

4. Välj mellan kortbetalning och banköverföring

Nu är det dags att välja om du vill köpa med kort eller göra en banköverföring. Väljer du att köpa med kort går transaktionen igenom direkt och dina bitcoins läggs till på ditt konto. På ByBit handlar man direkt med svenska kronor.

5. Gör ditt första kryptovaluta köp

Gå till ”Buy/Sell” och välj den valutan du vill köpa. Sedan kan du välja vilken betalningsmetod du ska använda och hur mycket du vill köpa för. Köpet är direkt och dina Bitcoin / Ethereum / Litecoin / Dogecoin / Binance Coin etcetera blir direkt tillagda och tillgängliga på ditt Binance konto. Nu har du gjort ditt första riktiga steg in i världen av Kryptovalutor.

LÄS OCKSÅ – ByBit  – läs mer på ByBits hemsida och hämta hem en bonus på 50 dollar!


– Är du ny på krypto? Skapa konto på världens näst största kryptors 
ByBit för en trygg & bra plattform med enormt stort utbud –

På ByBit kan du handla tryggt och enkelt med hundratals kryptovalutor men också med leverage trading samt med NFTs. ByBIt är näst störst i världen och finns recenserad på våra sidor för Bäst Kryptobörser för dig som vill läsa mer om denna börs.

Har du uppskattat denna lilla guide så dela den gärna med dina vänner, så att de också har en chans att komma in i kryptovärlden.