fbpx
Avgifter Låg
Hastighet Hög
Tjänst Kryptobörs
GÅ TILL SIDA

Kraken Recension

Kraken är en stor kryptobörs grundad i USA 2011 där du kan handla med Bitcoin, Ethereum och över 90 andra kryptovalutor. De erbjuder sina tjänster till mer än 200 länder. I vår Kraken recension sätter vi omdömet på helheten och går igenom avgifter, utbud, användarvänlighet, avgifter med mera. 

Plattformen, som är reglerad av flera olika myndigheter, har varierande men generellt mycket låga avgifter. Du har även möjlighet att handla på olika nivåer. Dessa nivåer bestämmer avgifterna, samt vilka handelsinstrument du har tillgång till. Kraken är en börs med ett stort utbud av kryptovalutor. På denna kan du handla med olika instrument som Margin Trading, hävstångseffekt och derivathandel. Du bör dock vara medveten om att dina handelsmöjligheter baseras på vilken nivå du är verifierad som. Läs mer om Kraken på deras hemsida.

Kryptovalutor på Kraken

Hos Kraken erbjuds handel med mer än 50 kryptovalutor. De stora som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Chainlink (LINK), Cardano (ADA), Litecoin (LTC), Polkadot (DOT), Tether (USDT) och Ripple (XRP) med flera finns med i utbudet. Dessutom har du chans att få tillgång till Cryptowatch. Detta är en handelsplattform som låter dig hålla koll på över 2 000 kryptovalutor på flera börser, samt utföra analyser och handel. Du kan också få hävstång på kryptohandel hos Kraken.

Se Kraken för aktuellt utbud.

Kraken Trading View

Kraken har en mycket attraktiv och lättförståelig trading view. Man har också en grym kundtjänst som är öppen dygnet runt.

Kraken Recension Trading View

Kraken Licenser

Kraken är i nuläget licensierad hos följande aktörer – FinCEN, FINTRAC, FCA, AUSTRAC och FSA. Man följer penningtvättslagen och verifierar alla sina kunder.

ÖPPNA KONTO hos Kraken

Kraken – Insättningar & uttag

På Kraken är det mycket enkelt att sätta in och ta ut pengar. De erbjuder en lång rad olika metoder som du kan använda dig av och de behandlar vanligtvis utbetalningar mycket snabbt. Populära metoder att sätta in och ta ut pengar inkluderar VISA och MasterCard, banköverföring och e-plånböcker såsom Skrill och Paypal.

Se Kraken för aktuella avgifter.

Hur öppnar jag ett konto hos Kraken?

Hos Kraken öppnar du konto mycket enkelt. Följ stegen nedan bara så är du snart igång.

1. Skapa ett Konto
Att öppna kontot tar bara ett par minuter efter det att man klickar in på hemsidan. Så länge man är över 18 år så är det bara att fylla i namn, telefonnummer och mejladress, och sen gå in och bekräfta mejladressen med det mejl som skickas till ens inbox. Därefter har man sitt konto och det är bara att köra igång!
2. Välj din betalningsmetod
Det är också mycket enkelt och säkert att använda betalkort hos Kraken, och man behöver bara fylla i sitt kortnummer. En viss avgift kan tillkomma per transaktion. Om man inte skulle känna sig bekväm med kortbetalningar så kan man använda e-plånböcker (Neteller, Skrill med flera) eller göra banköverföringar.
3. Bekräfta din metod
Alla seriösa företag kräver att man som kund verifierar sin betalmetod, och Kraken är inget undantag. De tar väldigt allvarligt på pengatvätt och olagliga aktiviteter, och verifieringsprocessen hjälper till att motverka detta på ett bra sätt. Det tar några minuter att verifiera metoden och sen kan man sätta in hur mycket pengar man vill.
4. Köp och Sälj Kryptovaluta!
Kraken är en väldigt enkel och användarvänlig plattform för handel med kryptovaluta och man erbjuder ett väldigt komplett utbud. Efter att man har gjort en insättning så bör man läsa på lite om man själv inte har särskilt mycket erfarenhet av kryptovaluta-handel, då det är viktigt att man förstår de risker som finns.

ÖPPNA KONTO hos Kraken

Mer om Kraken

Kraken har licenser i flera länder enligt nedan. Bland annat från den brittiska finansinspektionen.

 • Kraken grundades i San Francisco, Kalifornien år 2011 av Jesse Powell.
 • En av världens allra största kryptobörser.
 • Aldrig blivit hackad och har ett stort fokus på säkerhet.
 • Licensierad hos myndigheter i USA, Kanada, Storbritannien, Australien och Japan.
 • Erbjuder handel med kryptobots som Bookmap, Gunbot med flera.
 • Kraken är väldigt tydliga med att de inte erbjuder någon form av wallet för att förvara kryptovaluta.
 • Det går bra att förvara tillgångar på webbplatsen, men även Kraken själva rekommenderar att man för över tillgångar till en extern, säker wallet.

ÖPPNA KONTO hos Kraken

LÄS OCKSÅ – KRAKEN NYHETER – läs de senaste nyheterna om kryptobörsen Kraken här.

Läs mer
 • Copy Trader funktion
 • 0% avgift på aktier
 • Bara bäst på Allt
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • 10 miljoner användare
 • Eget Visa Kort
 • Gratis Netflix
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Enkelt Att Öppna Konto
 • Handla med SEK
 • Mycket låga avgifter
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Amerikansk Kryptobörs
 • Grundat 2011
 • Mycket användarvänlig
GÅ TILL SIDA