fbpx
Avgifter Låg
Hastighet Hög
Tjänst Kryptobörs
GÅ TILL SIDA

Crypto.com Recension

Crypto.com recension. I vår recension och omdöme av Crypto.com tittar vi som vanligt på saker som användarvänlighet, avgifter, utbud, kundservicenivå med mera.

Som med alla recenserade plattformar på Kryptovalutaguiden konstaterar vi att detta är en trygg och säker plattform med en mycket enkel och fin design som är intuitiv och lätt att använda. Vi gillar också deras erbjudanden där kunder kan få gratis Netflix med mera om man ansluter sig till deras värld. Skapa Konto på Crypto.com och få en bonus här.

Cryoto.com Recension – sammanfattning

Den kryptodedikerade sajten Crypto.com grundades år 2016 i Monaco, och har snabbt gjort sig till ett välkänt namn inom branschen för kryptovalutahandel. Bland annat kör bolaget hårt med snygga annonser på Instagram och Facebook och man har riktigt bra erbjudanden för nya kunder.

Målet med plattformen är, enligt egen utsago på hemsidan och inte helt olika andra kryptobolags visioner, att “accelerera och göra världens övergång till krypto mer smidig” – bland annat med hjälp av den egna valutan CRO samt en kraftfull och innovativ plattform med ett riktigt brett tjänsteutbud. Crypto.com erbjuder finansiella tjänster som konvertering av olika kryptovalutor, trading och investeringar, lån, betalningar samt intjänande av ränta genom depositioner (upp till 8% på krypto och 12% på stablecoins). Allt samlat under ett och samma tak.

Användare kan också ansöka om VISA-kort för krypto samt växla och skapa populära DeFi-coins. För tävligsinriktade traders finns också den unika tjänsten Trading Arena, på vilken trading battles och olika tävlingar anordnas med jämna mellanrum. Crypto.com riktar sig både till privata traders och användare av kryptovalutor, som professionella användare och även företag som önskar kunna ta emot betalningar i kryptovalutor och stablecoins.

Sajten har en lättöverskådlig layout, användargränssnittet är mycket enkelt och informationen om plattformens olika tjänster och funktioner är tydlig och lätt att förstå.

Crypto.com vidgar dels möjligheterna för kryptoanvändning med hjälp av snabbare och effektivare funktioner och finansiella tjänster, men får också anses göra kryptovärlden mer tillgänglig genom en enkel och lättförståelig hemsida. Vidare gillar vi verkligen det faktum att även näringsidkare kan använda tjänsten i sina verksamheter, vilket också det ytterligare utökar användningsområdena för krypto.

Sammantaget passar plattformen utmärkt för både erfarna kryptohandlare och för nybörjare med begränsad eller ingen erfarenhet. Läs Mer om Crypto.com här.

Kryptovalutor hos Crypto.com

Crypto.com har ett specifikt fokus på kryptovaluta. Plattformen erbjuder en utomordentligt bra tjänst för kryptovalutor och lockar därmed till sig kryptotraders från hela världen.

Hos Crypto.com kan du handla med 7 fiatvalutor och 100+ kryptovalutor finns tillgängliga för handel i dagsläget. Aktier, råvaror och index ingår inte i sortimentet då sajten är specifikt inriktad på just krypto. Man har alla de stora kända valutorna som BTC, ETH, XRP, DOGE, ADA och totalt över 100 olika kryptos.

Fördelar med Crypto.com

+ Mångsidig, heltäckande plattform för tjänster fokuserat på kryptovalutor
+ Möjlighet till helt avgiftsfri trading
+ Access till DeFi-wallet
+ Modern och lättanvänd plattform i mycket snygg design
+ Säker plattform backad av Amazon Web Services
+ Snabb och enkel registrering
+ Över 100 kryptovalutor och stablecoins tillgängliga för handel
+ Mycket trevlig och bra kundsupport dygnet runt
+ Accepterar 8 kryptovalutor och 5 stablecoins som säkerhet vid lån
+ En. av marknadens bästa kryptobackade VISA-kort
+ Alla kryptoinnehav hålls i både kalla offline-förvar och hot online-förvar för maximal säkerhet
+ Cashback-program för tjänster som Netflix, Spotify, med flera

 

Crypto.com Uttag och Registrering

Att registrera ett konto på Crypto.com är mycket enkelt. Hela proceduren är intuitiv och enkel. När man klickar på knappen “Sign Up” visas ett formulär som måste fyllas i med grundläggande personuppgifter. Därefter anges lösenordet och registreringsbegäran skickas. För att verifiera att du är den person du påstår dig vara skickar plattformen en begäran om att verifiera din identitet. Detta görs genom att skicka en skanning av en identitetshandling, pass eller körkort samt vår egen bild t.ex. tagen med telefonen.

Verifieringsprocessen tar vanligtvis upp till tre arbetsdagar, men i många fall tar den betydligt kortare tid. Efter ett positivt beslut från webbplatsen kan man så börja använda Crypto.com och klickar då på knappen “Logga in”. Man loggar in med hjälp av de uppgifter som man lämnade vid registreringen. Efter att ha genomfört nämnda process blir det möjligt att köpa, sälja bland över 100 olika kryptovalutor. 

Öppna Konto på Crypto.com

 
Läs mer
 • Copy Trader funktion
 • 0% avgift på aktier
 • Bara bäst på Allt
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • 10 miljoner användare
 • Eget Visa Kort
 • Gratis Netflix
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Enkelt Att Öppna Konto
 • Handla med SEK
 • Mycket låga avgifter
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Börsnoterat i London
 • Enkel Registrering
 • Noll i avgifter
GÅ TILL SIDA