fbpx

PNC Bank På Väg Erbjuda Kryptofonder

När nu USAs 5:e Största Bank Erbjuder Kryptofonder så påverkas såklart Kryptomarknaden återigen positivt. Coinbase meddelade på tisdagen att de arbetar med PNC Bank, den femte största banken i USA, med ett tidigare hemligt kryptoprojekt.

Coinbase sade i ett aktieägarmail i går tisda att de arbetar med PNC Bank, den femte största banken i USA och världens 134:e största företag alla kategorier, i ett tidigare hemligt krypto projekt.

“Under de senaste månaderna har vi bildat partnerskap med branschledare, inklusive Elon Musk, PNC Bank, SpaceX, Tesla, Third Point LLC och WisdomTree Investments”, stod det i tisdagens aktieägarbrev.

Tjänsten skulle ge den Pennsylvania-baserade nationella banken mer sömlös tillgång till kryptovaluta-investeringar för sina kunder, säger källan. Det är bara en aspekt av PNC’s bredare digitala tillgångar och blockchain-strategi. PNC började redan 2018 använda Ripple teknologin för transfereringar.

PNC är den senaste vanliga megabanken som doppar sina tår i digitala tillgångar, och kanske den största som gör det med Coinbase, branschens kanske allra största namn. PNC planerar redan en mer krypto-centrerad framtid och började för månader sedan leta personal för att leda sin innovationssatsning.

Aktuella Kryptovaluta kurser

Följ alltid Kryptovaluta kurserna i realtid på Kryptovalutaguiden. Hela 2 500 valutor i realtid.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

Se världens 2 500 största Kryptovaluta Live Kurser här.