fbpx

Voyager Digital Sjönk 60% På Börsen

New York är känt för sina antipatier mot Krypto. Trots detta är Voyager en New York baserad kryptobörs – med noll tradingavgifter – som nu hamnat i blåsväder pga inblandning i hedgefonden Three Arrows. Voyager Digital är noterade på Toronto börsen och aktien sjönk med 60% i går och ytterligare 4% idag.

Voyager Digital meddelade idag att det kan komma att utfärda ett ”notice of default” till det krisande hedgefond-bolaget Three Arrows Capital (3AC) om det misslyckas med att göra en återbetalning av lån.

Aktierna i den New York-baserade kryptoplattformen sjönk med mer än 60% efter att den avslöjade att dess exponering mot 3AC omfattar 15 250 BTC (cirka 311 miljoner USD i nuvarande priser) och 350 miljoner USD i USDC.

Det New York-baserade företaget hävdar att det gjorde en första begäran om en återbetalning på 25 miljoner USD i USDC senast den 24 juni 2022, med en efterföljande begäran om återbetalning av hela beloppet i USDC och BTC senast den 27 juni 2022.

”Ingen av dessa belopp har återbetalats, och underlåtenhet av 3AC att återbetala något av de begärda beloppen inom dessa angivna datum kommer att utgöra en fallissemang”, lyder uttalandet.

Är 3AC Konkursmässigt?

Singapore-baserade 3AC – en av de största kryptohedgefonderna, åtminstone tills nyligen – ryktades vara på randen av insolvens efter att ha misslyckats med att möta margin calls från flera långivare, inklusive BlockFi och finansföretaget Genesis Trading. Även om BlockFi inte direkt bekräftade att de hade vidtagit åtgärder på Three Arrows position, twittrade företagets VD Zac Prince förra torsdagen att en ”stor kund … misslyckades med att uppfylla sina åtaganden på ett margin loan.”

”Vi likviderade eller säkrade alla tillhörande säkerheter”, sade Prince och tillade att ”inga klientmedel påverkas.” Även om 3AC i stort sett har varit tyst om sin uppenbara likviditetskris, sade medgrundaren Kyle Davies till Wall Street Journal på fredagen att företaget har anlitat juridiska och finansiella rådgivare ”för att hjälpa till att utarbeta en lösning för sina investerare och långivare.”

Davies föreslog också att 3AC kan ha flera alternativ på bordet, inklusive försäljning av tillgångar eller en möjlig räddningsaktion från ett annat företag.

Relaterad Läsning

– Köp kryptovaluta på världens största kryptobörs Binance –

OBS! Öppna konto på Binance och sätt in 100 dollar så får du 50 dollar i bonus!

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/