fbpx

Dessa Kryptobolag Rekryterar Personal

Kryptovärlden lider av kraftigt minskad handel som en följd av det exceptionella makro-ekonomiska läget. Vissa stora kryptobolag har dragit i handbromsen och skär i de höga personalkostnaderna snabbt. Andra håller fast vid sina expansionsplaner eller gasar till och med på än snabbare. Börser i USA, Singapore, Latinamerika tycks snabbast på att entlediga. Här listar vi krypto företag som fortsätter att anställa och tycks gasa sig ur krisen. Kryptovalutaguiden uppdaterar denna artikel så fort nya bolag bekräftar nyrekryteringar.

Här listar vi några av de riktigt stora kryptobolag som fortsätter att rekrytera personal.

FTX

FTX har inga som helst planer på att sluta anställa nya medarbetare, uppgav Sam Bankman-Fried, företagets VD den 6 juni. Den näst största kryptobörsen i volym bakom Binance, enligt data från CoinMarketCap, har cirka 250 anställda.

”Vi kommer att fortsätta driva framåt,” sade Bankman-Fried i en Twitter-tråd. ”Eftersom vi anställde noggrant kan vi fortsätta växa oavsett marknadsförhållanden.”

Kraken

Amerikanska Kraken säger att de inte har några avsikter att göra några uppsägningar och ser den nuvarande marknadsnedgången som en ”tid att bygga”, vilket bolaget sade i ett blogginlägg den 15 juni. Det hävdar att de inte har justerat sina anställningsplaner och har 500 tjänster att fylla under resten av detta år. I uttalandet betonade företaget att det inte styrs av ”kortsiktiga möjligheter att maximera vinsten” och har lärt sig hur man navigerar genom tuffa tider från erfarenhet av tidigare cykler, efter att ha etablerats redan 2011.

Binance

Binances vd Changpeng Zhao sade att Binance växer nu när konkurrenterna minskar personal, och tillkännager att företaget anställer 2 000 nya medarbetare samma dag som Kraken också avslöjade en push för att anställa fler.

”Om vi ​​befinner oss i en kryptovinter kommer vi att utnyttja det, vi kommer att använda det till max,” sade Changpeng Zhao, enligt Fortune, vid Consensus 2022-konferensen i Austin, Texas, och tillade att Binance har en ”hälsosam krigskassa” .”

OpenSea

Världens största NFT-plattform OpenSea tillkännagav att de ”anställer över hela linjen” den 14 juni längst ner i ett blogginlägg på sin webbplats som avslöjar detaljer om lanseringen av dess nya Seaport, ett Web3-protokoll utformat för att underlätta köp och försäljning av NFT.

Everstake

Everstake, ett ukrainskt baserat Web3-företag, erbjuder sina kunder högavkastande konton på insatt kryptovaluta och ”fortsätter att växa sitt team”, och har lagt till 30 anställda sedan Rysslands invasion av Ukraina, berättade Vlad Likhuta, företagets tillväxtchef i ett e-postmeddelande. även den 14 juni.

Polygon

Polygon, företaget känt för sitt sidokedjenätverk som går under samma namn och gör det möjligt för dapps att byggas skalbart på Ethereum, växer också, sade VD Ryan Watt i en tweet den 15 juni, som säger att företaget strävar efter att öka antalet anställda med cirka 15% i slutet av detta år.

Samma dag bad Polygons chef för Remote Tyler Sellhorn personer på Twitter som känner till personer som sagts upp från Coinbase och andra Web3-företag att ansöka till Polygon, och publicerade en länk till företagets jobbsida i en efterföljande tweet.

Ripple

Ripple expanderar och vill anställa hundratals fler medarbetare, sade man i en tweet den 15 juni. Företaget, som driver en centraliserad betalningslösning för remitteringar och är låst i en rättegång med amerikanska SEC, sade: ”Vi har en stark position och fortsätter att växa.”

Marknadsvärdet för Ripples XRP är 15 miljarder dollar, enligt CoinMarketCap. Ripples vd Brad Glaringhouse twittrade att företaget har en ”ingen rövhålspolicy” och försöker fylla en blandning av roller som är både ”personligt och avlägset.”


Relaterad Läsning

 

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/