fbpx

Krypto Gaming och Krypto Coins Boomar

Krypto Gaming, Krypto-baserade spel är bra spel till att börja med, spel som har hittat rätt publik vid rätt tidpunkt.

Något djupare pågår än att bara ge människor möjlighet att tjäna pengar medan de spelar.

– NFT-enheter kommer att förbli det viktigaste elementet i kryptospel under en tid framöver.
– En av de största undersektorerna inom krypto just nu är spel.

Enligt CoinMarketCap kan 162 spelrelaterade tokens nu skryta med ett totalt börsvärde på cirka 13 miljarder dollar, efter att ha varit 7,9 miljarder dollar i slutet av juli och 3,6 miljarder dollar i mitten av juni.

Detta hopp visar också hur populärt skärningspunkten mellan spel och krypto har blivit, med kryptospel som lockar en växande fanbase till stor del för att de blandar en av världens favoritaktiviteter med möjligheten att skapa någon form av inkomst. Branschspelare bekräftar dock att kryptospel erbjuder mer än bara möjligheten att tjäna, med möjligheten att tjäna en del av spelvärlden och möjligheten att få kontakt med andra människor är andra stora drag.

I framtiden är de flesta analytiker överens om att användningen av NFT och modeller för att tjäna pengar kommer att fortsätta att vara dominerande. Å andra sidan varnar de för att kryptospel kommer att möta en rad reglerings- och tillgänglighetshinder innan det kan nå sin verkliga potential.

Svenska Kryptovalutan Alice

Kryptovalutan “Alice” är kopplad till det nya men ännu inte utgivna spelet “My neighbor Alice”, som Antler står bakom. I spelet, skall man med kryptovalutan Alice kunna köpa virtuell mark och så bygga på den. Det som skapas lagras på Chromaways blockkedja och blir unika verk i form av så kallade NFT:er. Chromaways blockkedja “Chromia” och har likheter med Ethereum om än mycket mindre utvecklad.

Det är intressant att ett spel som “My neighbor Alice” kan visa världen nya typer av mer demokratiska organisationsformer, uppblandat med decentraliserad finans, sade Henrik Hjelte, vd på Chromaway, om spelet man utvecklar.

VILL DU INVESTERA i ALICE? 

Gå in på BINANCE och starta konto. Fungerar utmärkt för svenskar och du behöver bara sätta in så lite som 10 dollar hos Binance. Läs vår Binance Recension här.

Så mycket har man sålt av Alice

Denna svenska Kryptovaluta Alice, finns i totalt 100 miljoner enheter, och man har tidigare sålt den i två olika försäljningsrundor för totalt 18 miljoner kronor. Pengarna använder Antler använt för att utveckla spelet. Vid de tidigare försäljningarna har priset varit 10 respektive 12,5 cent. I dagsläget är 17,4 procent av samtliga “Alice”-coins i omlopp.

Aktuell Kurs Alice

Följ My Neighbor Alice kurs live på Kryptovalutaguiden. Senaste dygnet är ALICE ned med drygt 2% och har ett totalt värde på drygt 2 mdr svenska kronor.

ALICELive Kurs och historiska grafer

Följ världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser här. Alla kurser i realtid inklusive historiska grafer.