fbpx

Argentina Fortsätter Visa Framfötterna i Kryptovärlden

Flybondi, ett Argentinskt lågprisflygbolag, introducerar blockchain-teknik i sin verksamhet. Företaget meddelade nyligen att det kommer att börja utfärda biljetter som icke-fungibla tokens (NFT), vilket breddar möjligheterna för vad kunder kan göra med dem. Användare kommer att kunna sälja eller överföra tokens till andra resenärer upp till tre dagar före tillämpligt flyg, till exempel.

Fler företag inkluderar NFTs som en del av sina affärsmodeller på grund av de upplevda fördelar de kan ge. Flybondi, ett argentinskt lågprisflygbolag, har också beslutat att använda blockchain-teknik i sin verksamhet och tillkännager att de kommer att utfärda biljetter som icke-fungibla tokens (NFT), vilket breddar omfattningen av vad kunder kan göra med dem.

Lösningen, som utvecklades av Travelx, ett teknikutvecklingsföretag för blockkedjor, kommer att tillåta kunder att handla, överföra och sälja biljetterna och ändra namnen på användarna upp till tre dagar före flygningen.

Alliansen introducerade också möjligheten att köpa dessa biljetter med Binance Pay med stablecoins, inklusive USDC i början. Travelx meddelade dock att andra stablecoins kommer att inkluderas för att ge kunderna fler möjligheter.

När det gäller fördelarna som användare kan åtnjuta med förändringen, sade Travelx:

Denna innovation i branschen kommer att ge större flexibilitet för resenärer som kommer att kunna förutse sina resplaner genom att få tillgång till bättre priser utan riskerna med att köpa biljetter i god tid.

Web3 Introducerar Sekundära Marknader

Inkluderandet av Web3-teknik och NFT i sådana operationer kommer att öppna sekundära marknader för kunder. Om användningen av dessa nya teknologier, sade Travelx att flytten medför en ny fas ”där resebranschen och den nya web3- världen möts för att ge en mycket mer flexibel upplevelse för resenärer, samtidigt som de genererar nya intäktskällor och en stark minskning i transaktionskostnader för flygbolag.”

Enligt Flybondis uttalanden är företaget en av pionjärorganisationerna som implementerar denna typ av funktionalitet och förväntar sig att andra följer efter om detta experiment visar sig vara framgångsrikt.

Projekt som använder NFT som en del av sin verksamhet har mångdubblats i år. Den 8 september tillkännagav Europeiska unionen en plan för att använda NFT:er för att skydda immateriella rättigheter och bekämpa förfalskning. I augusti beräknade en rapport från Grand View Research, ett marknadsundersökningsföretag, att NFT-marknaden kommer att växa till 200 miljarder dollar 2030.

– Köp kryptovaluta på världens största kryptobörs Binance –

OBS! Öppna konto på Binance och sätt in 100 dollar så får du 50 dollar i bonus!

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/