fbpx

Coinbase expanderar och Lanserar i Japan

Nasdaq noterade kryptobörsen Coinbase expanderar till Japan. Ännu en gång ser vi bevis på hur det investeras i Kryptobranschen.

Den amerikanska jätten Coinbase samarbetar nu med en av Japans största banker för att lansera Coinbase Japan som en del av sin strategi att expandera över hela världen.

Enligt ett blogginlägg på onsdagen kommer Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG), en bank med över 40 miljoner japanska kunder, att tillhandahålla “MUFG Quick Deposit” för Coinbases lokala användare.

Flytten till Japan följer ett grönt ljus från landets finansiella tillsynsmyndigheter,som har tittat snett på kryptoindustrin de senaste åren.

Japanska kunder som använder Coinbase kommer att ha möjlighet att köpa bitcoin, ether, stellar, litecoin och bitcoin cash, med flera valutor att följa över tid. Ett exakt datum för lanseringen av Coinbase Japan har ännu inte lämnats.

Coinbase är en av de största Kryptobörserna

Coinbase är USAs största kryptobörs och noterat sedan 2020 på NASDAQ i New York. På Coinbase kan du handla med nära 5 000 kryptovalutor så här finns i princip allt. Från Bitcoin och Ethereum till XRP, ADA, Doge, Uniswap och allt du kan tänka dig.

Läs mer i vår Coinbase Recension om en av de bästa kryptobörserna i världen.

Aktuella Kryptovaluta Kurser

Följ de 2 500 största Kryptovalutorna här. Live kurser med historiska grafer.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

Se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser Live här.