fbpx

Christie’s I Samarbete Med OpenSea

Anrika auktionsfirman Christie´s, grundat 1766 i London, meddelade igår att man håller en auktion med start den 1 december i samarbete med världens ledande NFT plattform OpenSea.

I ett tydligt försök att befästa sin identitet som ”go to” platsen för digitala konstauktioner har Christie’s nu signat ett nytt samarbete med NFT-marknadsplatsen OpenSea för vad Christie’s kallar en serie auktioner som med start den 1 december.

Christie’s X Opensea

Samarbetet, kallat ”Christie’s X OpenSea”, kommer att finnas på OpenSea med budgivning och betalningar som görs med Ethereum. För att delta i auktionen kommer budgivare att gå till OpenSeas webbplats och lägga bud på den digitala konsten som visas upp.

Samlingen kommer att innehålla digital konst av Andre O’Shea, Alpha Centauri Kid, Ash Thorp, Beige, Blake Kathryn, CyberKongz, DotPigeon, EtherRock, FriendsWithYou, Fvckrender, GMUNK, Joshua Davis, KESH, Krista Kim, Maciej Kucera, Mad Dog Jones , Tom Sachs, Olive Allen, Oseanworld, Victor Mosquera, WhIsBe och Recur.

I mars 2021 sålde Christie’s sin första NFT, ”Everydays: The First 5000 Days” av Beeple, för rekordstora 69 miljoner USD. Sedan dess har Christie’s fortsatt att satsa hårt på NFT-marknaden och man rapporterade mer än 100 miljoner USD i NFT-försäljning förra månaden. Tidigare i November månad såldes Beeple’s HUMAN ONE, en rörlig 3D-skulptur, för 28,9 miljoner dollar på Christie’s.

Christie’s x Opensea Datum:
Från 1-3 december kan potentiella köpare bläddra i samlingen av NFT:er. Öppen budgivning pågår 4-7 december.
Plats: OpenSea

Detta är första gången en NFT-marknadsplats samarbetar direkt med auktionshuset för en serie. OpenSea har blivit den klart största marknadsplatsen för digital konst med över 11 miljarder dollar i handelsvolym sedan lanseringen 2017, enligt Web 3 analytics webbplats DappRadar.

Relaterad läsningNFT Nyheter – mängder av artiklar från den boomande NFT branschen.

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna varje dag.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/