fbpx

Världens Hetaste Kryptovalutor 2022

Vilka kryptovalutor blir vinnare nästa år? Kryptovalutaguiden går igenom några av de hetaste kandidaterna och tittar på kvalitetsprojekt för att hitta rätt. Följdaktligen tittar vi inte på meme coins och underfinansierade projekt med för klent management bakom sig utan på de som är riktigt bra. Nedanstående Ethereum killers och Meta Coins tror vi hör till vinnarna.

För att klargöra direkt. Bitcoin och Ethereum lär fortsätta uppåt och kan anses som säkra bet på grund av att de är överlägset mest kända men också för att dessa två kan man handla på Alla världens hundratals kryptobörser. Tekniken bakom både Bitcoin och Ethereum är dock inte alls i topp. De kan säkerligen fortsätta stiga när mer kapital kommer in i kryptomarknaden men de når ju inga prisökningar på hundratals och tusentals procent längre. Det kan däremot flera av nedanstående göra.

Ethereum Killers

Att spekulera i att så kallade Ethereum Killers skall fortsätta uppåt är en spännande tanke. Nedanstående aktörer är bättre än Ethereum men mindre kända och har färre börser där de handlas. I längden vinner de dock mark av den enkla anledningen att de är bättre. Ethereum som ökat i värde i år med cirka 400% har nu rejälja problem med skalbarhet och priser. Deras konkurrenter kan erbjuda exempelvis NFT plattformar och andra en mycket bättre och för slutanvändarna billigare lösning. Bitcoin är i år upp cirka 100% från 1 januari tills idag.

Solana (SOL) – Market cap 1/8 av Ethereum just nu och sista månaden en enorm raket
Cardano (ADA) – grundat av co founder till Ethereum – Market cap 1/10 av Ethereum just nu
Avalanche – (AVAX) – som SOL en enorm raket sista månaden – Market cap 1/12 av Ethereum just nu
Polkadot (DOT) – grundat av co founder till Ethereum – Market cap 1/20 del av Ethereum just nu.
Fantom – (FTM) Market cap 1/100 del av Ethereum. NFT plattformen Artion bygger på Fantom. Fantom är upp 6700% i år

Samtliga dessa Defi plattformar har lägre gas fees, priser, än Ethereum och är dessutom snabbare och mer skalbara. Ethereum lever på sitt mycket kändare varumärke vilket kommer hålla uppe priset på Ethereum när fler institutioner kommer in i kryptomarknaden. Även tillströmningen av privata små investerare till kryptomarknaden lär hålla uppe priset på Ethereum och även i Bitcoin av samma anledning. En annan anledning att priserna på BTC och ETH lär fortsätta uppåt är att dessa coins finns att handla på Alla kryptobörser i världen vilket inte de nya coinsen gör alls.

Meta Coins

Att spekulera i att Meta Coins blir 2022 års stora vinnare är en mycket sannolik vinnare. Hypen runt Metaverse lär ju ej avta och då är (bland andra meta coins) följande coins mycket goda alternativ till den som söker stora värdeökningar och är intresserade av metaverse.

Axie Infinity (AXIE)
The Sandbox (SAND)
Decentraland (MANA)
MyNeighbor Alice (ALICE)

AXIE är just nu världens högst värderade meta coin och är på plats 25 bland världens alla kryptovalutor. Decentraland är tvåa och The Sandbox trea. ALICE är den svenska succén som gick upp med 72 000% vid notering på Binance i våras. Just nu rankad som världens 214:e största kryptovaluta med en market cap på cirka 7 miljarder kronor.

Övriga Vinnare

Bland övriga vinnare tror vi på Crypto.com som just nu rusar uppåt. Mycket välskött kryptobörs som gör det mesta rätt. Även Helium som verkar inom IOT spacet känns stabilt och har en stadig uppgång under hösten och året.

Crypto.com Coin
Helium

– Följ alla ovanstående kryptovalutors kurser samt studera deras prishistorik här – Kryptovaluta Kurser – de 2 500 största noterade kryptovalutorna –

Börja Handla Med Kryptovaluta

Är du sugen på att börja investera i Kryptovalutor så starta ett par olika konton på exempelvis eToro och Binance – topprankade seriösa handelsplatser för kryptovaluta. Binance har störst utbud och mycket låga avgifter och eToro har suberba funktioner som copy trader och även möjlighet att handla med aktier till mycket låga avgifter.

 

Författaren av denna text äger inga av ovanstående coins förutom en del BTC. Detta är inga investeringsråd utan en genomlysning av intressanta projekt som alla gått bra i år och har god potential även framåt. Investera aldrig mer än du har råd att förlora och var långsiktig.

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna varje dag.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/