fbpx

Adidas och Coinbase Proklamerar Ett Litet Samarbete

Adidas har med sitt brand Adidas Originals idag meddelat att det har gjort ett rejält insteg i kryptovärlden – med en avsiktligt obskyr tweet om ett partnerskap med den amerikanska jättebörsen Coinbase. Frågan är om detta är kryptovaluta nyheter eller NFT nyheter eller kanske både och. 

I en kryptisk formulering tweetade Adidas:

“Vi har ett samarbete med Coinbase. Förmodligen ingenting.”

Coinbase svarade med den populära kryptogemenskapens hälsning “gm” (good morning) och taggade Adidas Originals och skrev: “Välkommen till festen, partner!”

Detta kommer bara några dagar efter att Adidas Originals slog sig ihop med metaverse-spelaren The Sandbox och köpte ett utrymme med 144 delar land i deras virtuella värld.

Fler Tweets

Adidas fortsatte Tweeta med adress Sandbox (som är en av de hetaste meta coinsen på marknaden)

“Adidas Originals dyker in i Metaverse och väljer Sandbox med vår första fokuserade virtuella upplevelse. Följ med oss ​​när vi tar våra första steg in i denna modiga nya värld av originalitet.”

Varpå Sandbox svarade med följande tweet:

“Ingenting är omöjligt i Metaverse. Tänk om vi bjuder in alla ursprungliga “original thinkers”att utforma vår framtid tillsammans?”

Följ Sandbox kursen som ej oväntat rusar på denna litet oväntade nyhet. Rykten har florerat men för den stora massan blev detta en nyhet och kursen pumpar. 

Frågan är som sagt om Adidas kommer göra en NFT i samarbete med Coinbase som lanserat sin egen NFT plattform med ambitionen att utmana den klara marknadsledaren OpenSea eller om man har tänk sig lansera en egen coin…eller kanske både och?

Investera i Sandbox gör du enklast hos Binance.

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna varje dag.