fbpx

Efter att Donald Trump som vi rapporterat i flera artiklar svängt till att bli pro krypto rapporteras nu att hans motståndare Joe Biden också svänger.

Donald Trump meddelade senaste förra veckan att han nu tar emot kryptovaluta donationer och den 45:e presidenten uttalade för någon månad sedan att han numera är ok med kryptovaluta och tydligt emot CBDC (statliga eller överstatliga valutor som medför än mer kontroll av individer).

Nu rapporteras det att president Joe Biden’s team vaknat upp och jobbar på att deras kandidat plötsligt också skall bli positiv till kryptoindustrin och kryptovalutor. Att cirka 50 miljoner amerikaner beräknas äga kryptovaluta är naturligtvis en anledning till att både Trump och Biden svängt. Trump har dock förstått grejen med krypto och äger både bitcoin, ethereum och sin egna trump coin MAGA samt har lanserat 3 NFT kollektioner. Hans motståndare och inte minst Bidens stab har vaknat sent. Inom kort får vi ta del av deras nya krypto policy. 

– Köp MAGA Coin, Bitcoin & +700 andra kryptovalutor på stora BingX börsen –

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna