fbpx

Enligt en regeringskälla som citeras i den lokala publikationen Punch, ”samarbetar” Nigerias ekonomiska finansiella brottskommission (EFCC) med INTERPOL, FBI samt de brittiska och kenyanska regeringarna för att säkra gripandet och utlämningen av Nadeem Anjarwalla, Binances regionala chef för Afrika.

En andra icke namngiven källa uppgav att utlämningen syftade till att föra Anjarwalla tillbaka till Nigeria för att ”svara på hans penningtvättsfall i domstol”, efter att chefen undkommit internering och flydde landet förra månaden.

En tredje regeringskälla beskrev Anjarwalla som en ”flykting som rymt från lagligt frihetsberövande”, och noterade att han skulle åtalas på torsdag denna vecka, tillsammans med Binance och hans kollega, börsens chef för finansiell brottslighet Tigran Gambaryan.

Problemen för världens största kryptobörs Binance fortsätter med andra ord och som kryptoinvesterare skall man nog välja andra börser för att investera i Kryptovaluta.

Bäst Kryptobörser recenserade kryptobörser från Sverige, Norge, England, USA med flera länder.