fbpx

Solana Är Upp 25% Senaste Dygnet Och Månadens Raket bland de stora kryptovalutorna.

På senaste månaden är Solana (SOL) upp med mer än 180% och det är den klart starkaste uppgången av alla stora kryptovalutor den senaste tiden. Bitcoin är exempelvis upp med knappt 40% sista månaden och Avalanche (AVAX) är upp med 66% de senaste 4 veckorna.

– Se aktuell Solana kurs här & investera i Solana på topprankade kryptobörsen BingX

Solana kursen rusar vidare

Solana är världens femte största kryptovaluta just nu med en market cap på 25 miljarder dollar.

Solana är ett stabilt projekt med öppen källkod som bygger på att tillhandahålla decentraliserade finansieringslösningar (DeFi). Medan idén och det första arbetet med projektet började 2017, lanserades Solana officiellt i mars 2020 av Solana Foundation med huvudkontor i Genève, Schweiz.

Solana-protokollet är utformat för att underlätta skapande av decentraliserade appar (DApp). Det syftar till att förbättra skalbarheten genom att införa en proof-of-history (PoH) konsensus kombinerad med den underliggande proof-of-stake (PoS) konsensus för blockkedjan.

På grund av den innovativa hybridkonsensusmodellen åtnjuter Solana intresse från både småhandlare och institutionella handlare. Ett betydande fokus för Solanastiftelsen är att göra decentraliserad finansiering tillgänglig i större skala.

– Följ aktuell Solana kurs här & investera i Solana på topprankade kryptobörsen BingX