fbpx

NIKE Droppar Digitala NFTs

Nike säljer digitalboxar med virtuella sneakers för $19,82. Den första vågen av dropet NIKE Airdrop 101 börjar  idag den 18 april.

Det har blivit ett löpande tema: Massiva varumärken förser lojala kunder med NFT, men de kallar dem inte längre för det. Nu är det ett ”samlarobjekt” eller, i Nikes fall, en ”skapelse”.

Skor- och klädesjätten meddelade att de släpper sin ”första digital-skapande kollektion”.Swoosh, den blockkedjedrivna plattformen Nike tillkännagav sent förra året. Konsumenter kommer att kunna köpa digitala bilder av virtuella showboxar för $19,82, sade företaget. Varje box kommer så småningom att låsa upp olika digitala versioner av Nikes ”ikoniska Air Force 1” sneakers, som såldes första gången1982.

Beslutet att lämna kryptospråk som NFT eller blockchain utanför ekvationen följer liknande kampanjer som lanserats av The Rolling Stones och Fox Entertainment. Trenden bort från att använda industrispråk kan vara en följd av serien av kryptoskandaler som fortsätter att nystas upp, eller ett försök att mainstreama tekniken genom att använda vardagligt språk.

Vem får Nikes lådor?

Nike sade att det kommer att ge var och en av sina mer än 330 000 .Swoosh-medlemmar en möjlighet att köpa en av de digitala boxarna. Om företaget säljer minst en box till var och en av sina medlemmar kan Nike generera mer än 6,5 miljoner dollar i intäkter.

Det här är inte Nikes första digitala aktivotet. I slutet av förra året släppte RTFKT, ett digitalt mode- och samlarföretag som ägs av företaget, NFT-sneakers.

Air Force 1-lådorna börjar bli tillgängliga från den 18 april och kan köpas på Nike’s digitala marknadsplats.

– Investera i Metaverse, NFTs och Meta Coins gör du enklast hos världens största kryptobörs Binance

Uppdaterad Twitter-Profil Med Egen Adidas Bored Ape

Adidas har även uppdaterat sin Twitter-profilbild med en BAYC-bild. Adidas köpte Bored Ape Yacht Club #8 774 och betalade 46 eter eller 156 000 USD vid uppgörelsen. BAYC har hjärtformade solglasögon, en guldbåge för örhängen, en ”uttråkad” look, en fiskarhatt och blå päls. I den senaste Adidas-tweeten har företaget BAYC:n med en gul Adidas-jacka med den klassiska trerandiga designen.

Adidas X BAYC - Klädjätten Tar Nya Kliv In I Metaverse

– Relaterad Läsning – Metaverse Nyheter – 

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna.

– Investera i Metaverse, NFTs och Meta Coins gör du enklast hos världens största kryptobörs Binance