fbpx

Sökningarna Ökar Rejält

Enligt världsomspännande data från Google Trends har söktermen ”bitcoin” nått en poäng på 93 av 100 under de senaste sju dagarna. Dessutom steg priset på bitcoin över $30 000-intervallet för första gången på tio månader, eller sedan juni 2022.

Sökintresset för Bitcoin stiger när den ledande kryptovalutan trycker på $30 000. Tisdagen den 11 april 2023 steg bitcoins pris över $30 000-strecket för första gången sedan den 8 juni 2022. Enligt statistik från coinmarketcap.com är BTC:s marknadsandel för närvarande över 47%, den högsta den har varit på två år. För närvarande är hashtaggarna #bitcoin, #ETH och #cryptocurrency trendiga på Twitter, och det finns för närvarande mer än 88 000 tweets med hashtaggen #cryptocurrency. Klockan 16.00 amerikansk östkusttid på tisdagen nådde söktermen bitcoin en poäng på 93 av 100 på Google Trends (GT).

Bitcoin Google Trends

Dessutom har sökvolymen för bitcoin ökat under de senaste 24 timmarna. Under de senaste 30 dagarna har söktermen fått en poäng på 64 av 100. På tisdagen var poängen för bitcoin-relaterade sökningar efter nyheter 54 av 100. Den 10 april 2023 hoppade dock poängen för bitcoinnyheter till 100. På tisdagen var ett betydande globalt intresse för bitcoin-sökfrågor relaterat till El Salvador.

Google Trends-data visar att intresset för Bitcoin-sökningar ökade den här veckan mitt i 10-månaders högt pris

El Salvador följs av regioner som Nigeria, Nederländerna, Slovenien och Schweiz när det gäller bitcoin-sökintresse. På tisdagen inkluderade några av de vertikala trenderna eller relaterade frågorna att Bitfinex beviljades en licens i El Salvador för att emittera bitcoin-obligationer. Andra sökningar relaterade till bitcoin som drev det till toppen av sökningar inkluderar den senaste upptäckten av Bitcoin White paper på macOS-enheter. Relaterade ämnen förknippade med söktermen bitcoin inkluderar vitboken, Microstrategy och namnet Nakamoto.

– Investera tryggt i Kryptovaluta hos ByBit & hämta hem en signup bonus på 500 kronor – 

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna

– Investera tryggt i Kryptovaluta hos ByBit & hämta hem en signup bonus på 500 kronor –