fbpx

Oklarheterna Kring Three Arrows Fortsätter

Dramat kring den oroliga kryptohedgefonden Three Arrows Capital fortsätter, med ett tradingföretag som nu säger att 1 miljon USD togs bort från deras handelskonto av hedgefonden, och att Three Arrows Capitals medgrundare Kyle Davies inte längre kan nås.

Enligt en Twitter-tråd av Danny Yuan, handelschefen på det Hong Kong-baserade kryptohandelsföretaget 8 Blocks Capital, tog Three Arrows Capital bort fonderna utan att först informera dem, i strid med ett avtal mellan de två företagen.

Som ett handelsföretag fokuserat på market making på kryptomarknader har 8 Blocks Capital handlat kapital från Three Arrows Capital i utbyte mot en avgift i mer än ett och ett halvt år, hävdade Yuan i tråden. Han tillade att förhållandet har varit ”ömsesidigt fördelaktigt” fram till nu.

Efter att kryptomarknaderna började falla kraftigt den 12 och 13 juni blev det dock svårare, förklarade handlaren. Han sade att hans företag hade begärt ett uttag den 12 juni, vilket bekräftades, men nästa dag, när de begärde ett större uttag, svarade Three Arrows Capital inte.

Relaterad Läsning


– Köp kryptovaluta på världens största kryptobörs Binance –

– Köp kryptovaluta på världens största kryptobörs Binance –

OBS! Öppna konto på Binance och sätt in 100 dollar så får du 50 dollar i bonus!