fbpx

Autograph Lanserar PGA Tourens NFT Kollektion

PGA Touren är den senaste sportligan som går in i NFT-området, och man tillkännagav igår en långsiktig deal med NFT-startupen Autograph – som medgrundades av NFL-ikonen Tom Brady ifjol – för att skapa officiellt licensierade digitala golf-samlarföremål.

NFT-plattfornen Autograph planerar att lansera sina PGA Tour NFTs i början av 2023, och utnyttja ligans decennier långa tillgångar inklusive videofilmer, data och bilder från både aktuella evenemang och tidigare tävlingar. Autographs tillkännagivande pekar också på belöningar för PGA Tour-fans, såväl som exklusiv tillgång till både digitala och verkliga evenemang.

Man Kommer Leverera Något Unikt

Patrick Cassidy, Autographs Chief Marketing Officer, sade till Decrypt att partnerna fortfarande håller på att slutföra utseendet och känslan för NFT:erna. Men även om användningen av videofilmer kan indikera en NBA Top Shot-liknande inställning till digitala samlarföremål, sade han att de skapar något som är unikt från andra NFT satsningar inom sport.

”Vi känner verkligen att Autograph har en möjlighet att vara banbrytande för många av dessa saker. Vi försöker inte göra vad någon annan redan har gjort.”

Golflegenden Tiger Woods – som redan är medlem i Autographs advisory board – kommer att ha en del i att forma PGA Tours NFT-produkt. Woods har även tidigare släppt sina egna NFT-samlarobjekt genom företaget.

RELATERAD LÄSNING – NFT SKOLAN: Så Köper Du En NFT

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/