fbpx

NEXO Vill Köpa Lån Av Celsius

NEXO Föreslår Buyout Av Krisande Celsius. Utlåningsplattformen för kryptovaluta Nexo uttryckte intresse för att köpa vissa tillgångar från rivalen Celsius efter att låneplattformen sade att den fryste uttag och överföringar på grund av extrema marknadsförhållanden i förra veckan. Nexo har mailat Celsius idag måndag med erbjudande om att köpa deras låneportfölj.

I ett brev till Celsius på måndagen sade Nexo att de var särskilt intresserade av Celsius låneportfölj med säkerheter. Nexo publicerade brevet, som inte nämnde ett pris, i en tweet.

I ett blogginlägg tidigare i måndags meddelade Celsius att de också skulle pausa sina swap- och transferprodukter. Det gav ingen tidslinje för att återuppta uttag. Tillkännagivandet kommer på toppen av att Celsius berättade för icke-ackrediterade investerare att de inte längre kunde överföra pengar.

”Vi arbetar med ett unikt fokus: att skydda och bevara tillgångar för att uppfylla våra skyldigheter gentemot kunder,” sade Celsius. ”Vårt yttersta mål är att stabilisera likviditeten och återställa uttag, Swap och överföringar mellan konton så snabbt som möjligt. Det finns en mycket arbete framför oss eftersom vi överväger olika alternativ, den här processen kommer att ta tid och det kan bli förseningar.”

Kryptovalutamarknaden har fallit de senaste veckorna på grund av svaghet i den makroekonomiska miljön och självklart även med anledning av LUNA Skandalen. Bitcoin har sjunkit i nästan 12 veckor i rad, från nästan 49 000$ i mars 2022 till under 25 000$ idag. Det totala marknadsvärdet för krypto, som nådde en topp på cirka 3 biljoner dollar i november, sjönk under 1 biljon dollar idag, visar TradingView-data.

Extrern Läsning – Läs mer på NEXO hemsida. NEXO erbjuder lån samt mycket höga räntor för att staka kryptovaluta.

OBS! Öppna konto på Binance idag, sätt in 100 dollar så får du 50 dollar i bonus!

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/