fbpx

Bored Ape Yacht Club Tar Nytt Kliv

Bored Ape Yacht Club, som är världens femte mest sålda NFT kollektion, lanserar en egen kryptovaluta. Under kvartal ett nästa år skall den lanseras meddelar man via sitt twitter konto.

Bored Ape Yacht Club säger att teamet kommer att utnyttja Fenwick & West LLP, ett företag som arbetar med olika blockchain-projekt. BAYC samarbetar också med Horizen Labs, teamet bakom kryptovalutan horizen (ZEN).

BAYC-teamet sade också till sina fans att se upp för falska tokens och bedragare. “Vi antar att bedragare kommer att vara ute för att lura folk till att köpa alla typer av falska tokens. Om information inte kommer från vår officiella @boredapeyc eller @yugalabs Twitter är det inte vi. Var säkra, apor. Det kommer att bli ett vilt år. ”

BAYC är den femte största NFT samlingen i försäljning. Före aporna ligger projekt som Axie Infinity ($ 7.23B), Cryptopunks ($ 2.93B), Art Blocks ($ 1.92B) och NBA Top Shot ($ 692.62M).

BAYC har dock en offshoot NFT-samling som heter Mutant Ape Yacht Club (MAYC) som är den nionde största NFT-samlingen när det gäller all-time-försäljning med 278,19 miljoner dollar. Försäljningen på 278 miljoner dollar var mellan 9 783 MAYC-handlare och på 11 974 försäljningar.

Aktuella Kryptovaluta Kurser

Följ de 2 500 största Kryptovalutorna här. Live kurser med historiska grafer.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

…se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser här.