fbpx

BlackRock Är Världens Största Kapitalförvaltare

BlackRock, världens största kapitalförvaltare, har bildat ett partnerskap med den börsnoterade kryptobörsen Coinbase (COIN) för att göra krypto direkt tillgänglig för institutionella investerare.

Ömsesidiga kunder till Coinbase och BlackRocks investeringsförvaltnings-plattform, Aladdin, kommer att ha tillgång till kryptohandel, förvaring, prime brokerage och rapporteringsmöjligheter, enligt ett blogginlägg på torsdagen.

BlackRock hade 8,5 biljoner dollar i tillgångar under förvaltning från och med andra kvartalet 2022, medan Aladdin har mer än 200 institutionella användare, inklusive försäkringsbolag, pensioner, företag, kapitalförvaltare, banker och officiella institutioner, enligt ett torsdagsmeddelande från Oppenheimer.

Coinbase aktie, som har sjunkit kraftigt i år, lyfte rejält på nyheterna, medan BlackRocks aktier steg en smula till $693,11.

”Våra institutionella kunder är allt mer intresserade av att få exponering mot digitala tillgångsmarknader och är fokuserade på hur man effektivt hanterar den operativa livscykeln för dessa tillgångar,” sa Joseph Chalom, global chef för strategiska ekosystempartnerskap på BlackRock, i blogginlägget.

Tillgången för BlackRock kommer att ges genom Coinbase Prime, en befintlig integrerad handelsplattform för institutionella kryptoinvesterare. Företagen kommer att fortsätta utveckla plattformens integration och rulla ut olika funktioner i faser, stod det i blogginlägget.

– Investera i Kryptovaluta – använd seriösa plattformar som Binance eller Avanza.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/