fbpx

Björn Borg säljer NFT på Wimbledon Finalen 1980

Tennislegenden Björn Borg säljer nu en NFT på den klassiska WImbledon finalen 1980. Finalen spelades mellan Borg och ärkerivalen John McEnroe och är allmänt känd som en av de bästa och mest klassiska tennismatcherna genom alla tider. Borg vann finalen med 8-6 i avgörande set efter att McEnroe räddat 7 matchbollar i fjärde set. 

Björn Borg vann 11 Grand Slam titlar under sin färgsprakande karriär som tennisspelare. Fem raka Wimbledon med finalen 1980 som den överlägset mest kända och mest klassiska. I French Open i Paris vann Borg 6 gånger och det ansågs fram till Rafael Nadals ankomst på tennis scenen som ett oslagbart rekord. Än i dag har Borg rekorden i bland annat flest antal GS vunna fram till 25 års ålder, högst segerprocent totalt i Grand Slam tävlingar och även bäst segerprocent på ATP touren genom alla tider. I princip oavsett vilken statistik man tittar på i tennisen så finns Björn Borg med i toppen tillsammans med Rafael Nadal, Roger Federer och Novak Djokovic.

”No Time To Think” heter konstverket

Björn Borgs konstverk bär namnet ”No Time To Think” och är alltså kopplat till hans klassiska Wimbledonfinal mot amerikanen John McEnroe 1980 och det digitala konstverket innehåller exempelvis en 3d-animation där Borg berättar om hur han kände och upplevde dramatiken under den tre timmar och 53 minuter långa pärsen innan han kunde raka hem sin femte raka Wimbledontitel.

Köparen av Björn Borgs digitala konstverk får även ett kontrakt signerat av tennislegendaren.

”No time to think” är en digitalt konstverk som är signerat Borg och skapad av konstnärsduon Ximena, som tolkar den svenske tennisstjärnans känslor efter femte raka titeln i form av ett virtuellt rum. Tennisstjärnan delar även med sig av sina egna innersta tankar om vad som pågick i hans huvud under matchen.

Det högsta budet just nu på Björn Borgs digitala konstverk är en kvarts miljon kronor, och det är teknikentreprenören Patrik Arnesson – känd från fotbolls-appen Forza Football – som ligger bakom auktionen där den svenska tennisauktionen säljer en så kallad NFT (non-fungible token), ett digitalt konstverk, framgår det.

Köp Björn Borgs NFT No Time To Think

Vill du investera i Björn Borgs NFT ”No Time To Think” så går du in på OPENSEA.IO som är marknadsplatsen för att köpa Björn Borgs ”No Time To Think” och massor med andra NFT:er.

Aktuella kryptovalutakurser

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

Se världens 2 500 största Kryptovaluta Live Kurser här.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/