fbpx

Binance: Problemen För Stora

Binance har skrotat sin avsiktsförklaring att köpa rivaliserande kryptobörs FTX, enligt en talesperson för Binance. Detta rapporterar CoinDesk nu.

Problemen växer för Sam Bankman-Fried som i förrgår gick ut och sade att Binance skall köpa FTX, samtidigt som CZ poängterade att man bara skulle titta på möjligheten.

”Som ett resultat av företags due diligence, såväl som de senaste nyheterna om hur man hanterat kunders pengar och påstådda undersökningar av amerikanska byråer, har vi beslutat att vi inte kommer att fortsätta det potentiella förvärvet av FTX.com,” sade talespersonen till CoinDesk.

”I början var vår förhoppning att kunna stödja FTX:s kunder att tillhandahålla likviditet, men frågorna ligger utanför vår kontroll eller förmåga att hjälpa. Varje gång en stor aktör i en bransch misslyckas kommer detaljhandelskonsumenter att lida. Vi har sett över de senaste åren som kryptoekosystemet blir mer motståndskraftigt och vi tror med tiden att bolag som missbrukar klientmedel kommer att såras bort av den fria marknaden

”När regelverk utvecklas och när branschen fortsätter att utvecklas mot större decentralisering kommer ekosystemet att växa sig starkare”, tillade talesmannen.

Binances tillbakadragande av sitt erbjudande där världens största kryptobörs i volym gick med på att titta på att rädda sin oroliga rival inför en likviditetskris som delvis orsakades av att Binance sade att det skulle sälja av alla sina innehav av FTX:s börstoken FTT. CoinDesk hade tidigare rapporterat att FTX:s systerbolag, handelsföretaget Alameda Research, hade mycket av sina balansräkningstillgångar i FTT.

FTT, som redan hade sjunkit de senaste dagarna, sjönk ytterligare 32 % till cirka 2,41 USD efter att nyheten om att Binance drar sig ur sin affär för att köpa FTX kom ut.

Relaterad Läsning – Binance Förvärvar Kanske FTX – Och SBF Kan Bli Förnedrad –  

Vad händer nu?

Ja… när Binance meddelar att man drar sig ur och berättar att FTX missbrukat Klientmedel – med andra ord spekulerat med andras pengar – så väntar nog konkurs och fängelse för Sam Bankman-Fried…

SBF i fängelse – FTX i konkurs och all världens kryptovalutor kommer rasa. Fler bolag kommer dras med och kryptovintern blir iskall. Armageddon.

– Köp kryptovaluta på Världens säkraste kryptobörs Bluedot Crypto –

– Köp kryptovaluta på Världens säkraste kryptobörs Bluedot Crypto –

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/