fbpx

Den här veckan tillkännagav Binance, världens klart största kryptobörs efter handelsvolym, införandet av ett intäktsprogram (USDT) med upp till 13% årlig procentuell avkastning (APR). Binances USDT earn-produkt ansluter sig till en rad andra digitala valutahandelsplattformar som erbjuder avkastningstjänster för stablecoin-tillgångar.

Binance erbjuder nu sina investerare en chans att tjäna så mycket som 13% APY med sitt senaste program. Men erbjudandet är tillgängligt under en begränsad tid. Kampanjen började 7 november och slutar 13 november 2023.

”Tillbaka efter populär efterfrågan … du kan nu tjäna upp till 13% APR med USDT på Binance Earn,” meddelade börsen. Det betonade erbjudandets ”realtids-APR”, med belöningar som samlas in och läggs upp i användarens Earn-plånbok varje minut.

En mängd olika börser och kryptovalutaföretag har gett belöningar på kryptotillgångar under de senaste tre åren. Stablecoins som USDT och USDC är mer efterfrågade än traditionella kryptovalutor som bitcoin (BTC) eller ethereum (ETH) och erbjuder vanligtvis bättre belöningar.

Färsk statistik visar att amerikanska NEXO  (recenserad under Bäst Kryptobörser) erbjuder en 16% APY för USDT-innehav, Youhodler har en avkastning på 12% och Crypto.com erbjuder upp till 6,5 % APY för tether. I juni meddelade Coinbase att kunder kan få upp till 4% APR från USDC-belöningar.

Den decentraliserade finansplattformen (defi) Aave ger enligt uppgift en avkastning på 8,09% på USDT, medan Compound har en rapporterad avkastning på cirka 5,17%. Utöver det senaste USDT-intjäningsprogrammet introducerade Binance nyligen belöningar för låst TAI och DAI på Binance Simple Earn-plattformen. Inlåsningsperioder sträcker sig från 15 till 120 dagar, men användare kan välja en tidig inlösenprocess om det behövs.

– Skapa konto på Binance här och ta del av 16% ränta på Tether –

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna

Källa: Bitcoin.com News