fbpx

Warren Buffet Investerade 500 MUSD i Nubank

Nubank, en brasiliansk digital bank med stöd av Warren Buffetts Berkshire Hathaway, planerar enligt uppgift en börsintroduktion (IPO) på Nasdaq. Därmed är den konservative superinvesteraren Warren Buffet på allvar inne i Kryptovärlden. Att Warren Buffet Investerar i Krypto gör naturligtvis Kryptomarknaden än starkare.

Brasilianska Nubank erbjuder investeringar i en Bitcoin börshandlad fond (ETF). Banken säger, ”Kryptovaluta ETF kan vara ett sätt att ytterligare demokratisera tillgången till kryptomarknaden”. Att Warren Buffet Investerar i Krypto via sitt innehav i Nubank är ännu ett tecken på att ingen vill missa kryptomarknadens enorma tillväxt. Buffet har länge varit skeptisk mot Bitcoin och kryptovaluta men är nu med på tåget.

Nubank Noteras i Slutet av 2021 på Nasdaq

Nu Pagamentos SA, även känt som Nubank, planerar en börsintroduktion (IPO) på mer än 2 miljarder dollar på Nasdaq börsen i slutet av detta år, rapporterade Bloomberg News på och citerade personer som är insatta i saken.

Nubank stöds av miljardären Warren Buffetts Berkshire Hathaway Inc. I juni investerade Berkshire 500 miljoner dollar i den Sao Paulo-baserade digitala banken som har mer än 40 miljoner kunder i hela Latinamerika.

Enligt ryktet kan Nubank söka en värdering på mer än 40 miljarder dollar. Detaljer kan dock ändras eftersom diskussioner fortfarande pågår. Banken värderades till 10,4 miljarder dollar efter en privat investeringsrunda i början av 2019 men värderingen steg till 30 miljarder dollar i juni efter Berkshires investering på 500 miljoner dollar.

Vid en värdering på mer än 40 miljarder dollar kan Nubank bli det näst högst värderade finansinstitutet i Latinamerika. Den mest värdefulla är för närvarande Brasiliens Itau Unibanco Holding SA med ett marknadsvärde på 55 miljarder dollar, följt av Banco Bradesco SA med cirka 41 miljarder dollar.

Banker som hanterar aktieförsäljningen i den planerade börsintroduktionen inkluderar Morgan Stanley, Goldman Sachs Group Inc., Citigroup Inc. och UBS Group AG.

Nubank är en kryptovänlig bank. Den erbjuder investeringar i en Bitcoin börshandlad fond (ETF) via Easynvest, en handelsplattform som den förvärvade och bytte namn till ”Easynvest by Nubank” tidigare i år.

Warren Buffet var länge världens rikaste man och tävlade med Bill Gates om toppositionen länge. Han är bland annat känd för att investera i stabila bolag som Coca-Cola, Bank of America, Verizon, Kraft etcetera. För några år sedan klev Buffet ur Walmart med motiveringen att han ansåg det för riskabelt med tanke på Amazons tillväxt. Buffet äger i nuläget en post om knappt en procent i Amazon.

Aktuella Kryptovaluta Kurser

Följ de 2 500 största Kryptovalutorna här. Live kurser med historiska grafer.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

Se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser Live här.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/