fbpx

Ethereum

Ethereum är världens näst största kryptovaluta efter Bitcoin och cirka 5 gånger så stort som trean Ripple. Ethereum är nummer två efter Bitcoin och växer hela tiden. Kolla in vår topplista med recenserade och rankade tradingplattformar. Samtliga recenserade sidor är helt trygga och säkra att handla med, har bra kundtjänst och är bra för svenskar att handla med.

Om Ethereum

Ethereum är en öppen, blockkedje-baserad och distribuerad datorplattform som underlättar skapandet av decentraliserade applikationer. Ethereum föreslogs för första gången i en vitbok 2013 publicerad Vitalik Buterin, en rysk-kanadensisk programmerare och researcher av kryptovalutor. Utvecklingen av plattformen tog fart ett år senare tack vare en crowdfunding som ägde rum i juli-augusti 2014.

“CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. Mellan 74 och 89 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.”

LÄS OCKSÅ – Nybörjarguide Kryptovalutahandel så enkelt är det att börja investera i kryptovaluta idag. En enkel och tydlig guide.

Handel i Ethereum – Topplistan

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. Mellan 74 och 89 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken.