fbpx

Göteborgsföretaget Zeptagram genomför på fredag den 15:e oktober en notering av sin egna Zeptacoin på börsen BitMart. I nuläget har man sålt 88% av sina Zeptacoin i sin ICO till priset 0,35 dollar per unit. Nu kan man köpa via Bitmart till priset 0,40 dollar från och med klockan 14.00 idag fram till fredagens notering.

I våras noterades den första svenska kryptovalutan My Neighbor Alice där ALICE rusade över 70 000% första handelsdagen på världens största kryptobörs Binance. Zeptagram noterar nu alltså sin Zeptacoin på BitMart börsen på fredag och det återstår att se om detta blir en liknande succé som det blev för Alice. Noteringskursen är satt till 0,50 dollar.

Zeptagram har skrivit in i avtalet med sina investerare att de endast får 10% av tecknat antal coins vid notering, för att sedan få resterande tecknade coins fördelat 18 månader framåt i tiden. Sannolikt ett drag för att undvika att för många småsparare trycker på säljknappen första handelsdagen och för att skapa tryck uppåt i kursen. Från början var det sagt att Zeptacoin ICO skulle avslutas den 15:e september, men datumet flyttades fram till 7 oktober och nu kan man fortsatt teckna Zeptacoin fram till listningen på fredag till en rabatt jämfört noteringskursen på 20%.

I nuläget är cirka 88% tecknat i Zeptacoins ICO.

Zeptacoin ICO

Zeptagram är en handelsplattform för musikrättigheter liknande Royal som lanserats av 3LAU i samarbete med Rihanna, Katy Perry med flera. Andra plattformar med fokus på musikrättigheter är Royalty Exchange och SongVest. Under hösten har även Alibaba och stora amerikanska FTX börsen lanserat egna NFT plattformar och andra spelare som RCRDSHP, Artion med flera har lanserats i USA med rejäla finansieringsrundor och gedigna investerare. Opensea är marknadsledaren bland NFT plattformar och där sålde Björn Borg sin första NFT i somras.

– LÄS MER ZEPTAGRAM NYHETER – läs mer om bolaget bakom Zeptacoin.