fbpx

Ripple Är Åter Världens Fjärde Största Kryptovaluta

Ripple (XRP) steg till ett tre månadershögsta idag den 23 januari, eftersom marknadens optimism växte angående rättegången mellan Ripple och United States Securities and Exchange Commission (SEC).

Efter kommentarer förra veckan från Ripples vd Brad Garlinghouse, har många köpt token i väntan på att rättegången skall sluta under de kommande månaderna.  XRP var en av måndagens anmärkningsvärda vinare eftersom token steg till tre månaders högsta under dagen. XRP/USD nådde ett dagshögsta på 0,431 USD för att starta veckan, och kom efter söndagens låga på 0,3979 USD.

Som ett resultat av dagens prisuppgång har XRP stigit till sin starkaste kurs sedan 8 november.

Ripple (XRP) På Tre Månaders Högsta Idag

Om man tittar på diagrammet ägde genombrottet rum efter att kursen brutit ett tak på motståndsnivån $0,410. I skrivande stund handlas XRP fortfarande över denna punkt, men tidigare vinster har lättat, med priset nu på 0,425 $. Momentum har lättat, med handlare som verkar säkra uppgångar när 14-dagars relativa styrka index (RSI), som följer på 68,64, närmar sig ett tak vid 69,00.

Ripple var länge klar trea på listan av världens största kryptovalutor. När SEC började bråka med bolaget föll kursen länge och XRP halkade ur topp tio. Nu är man tillbaka på fjärde plats sett till market cap bakom BTC, ETH och BNB med ett marknadsvärde på cirka 21 miljarder dollar. Överlägsna ettan Bitcoin är just nu värderad till drygt 440 miljarder dollar.

Investera i Ripple (XRP) gör du enklast hos Binance

 

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna

Skandinaviska Bluedot Crypto är en ny jättebörs på 11 språk och som lanseras med fokus på emerging markets men också på Svenska, Norska och Danska. Stort utbud av krypto, bra användarupplevelse, grymma tilläggstjänster och branschens bästa kundservice är fokus hos Bluedot. Dessutom med mycket lägre avgifter än de små svenska börserna.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/