fbpx

USAs Fjärde Största Bank Förstår Krypto

Wells Fargo, den fjärde största banken i USA efter börsvärde, har släppt en specialrapport med titeln ”Understanding Cryptocurrency”, som jämför digitala tillgångar med uppfinningen av ”internet, bilar och elektricitet.” Återigen visar USA hur långt före man är Europa (och inte minst Sverige) i anammande och förståelse för ny teknologi. 

Rapporten som publicerades i början av augusti, producerad av Wells Fargo’s Global Investment Strategy Team, kallade hausseartat digitala tillgångar ”byggstenarna i ett nytt internet.” En kommentar riktad till Wells Fargo investeringskunder uppgav att utvecklingen av digitala tillgångar kommer att ge ”nya möjligheter och investeringsmöjligheter.”

Internet Of Value Är Framtiden

”Många förväntar sig att digitala tillgångar ska vara byggstenarna i ett nytt internet, populärt kallat the Internet of Value. Internet of value kommer med all sannolikhet att utmana finansvärlden, precis som det ursprungliga internet blev en utmaning och förändring för kommunikation och information.”

Termen ”Internet of value” är inte ny; När hon pratade med CryptoSlates Akiba på Paris Blockchain-vecka i mars, hänvisade chefen för NFT & Fan Tokens för Binance, Helen Hai, till ett värdefullt internet som hörnstenen i hur hon närmar sig krypto. Det är dock en term som är mycket meningsfull för att definiera skillnaden mellan web 2.0 och web3. Bilden nedan jämför de två.

Internet of Value

– Investera i Kryptovaluta – använd alltid endast seriösa plattformar som topprankade Avanza, Binance eller Bitpanda

Så Kommer Web3 Förändra Ekonomin

I de sista sex sidorna i rapporten gjorde Wells Fargo jämförelser mellan hur den nuvarande versionen av internet återuppfann postkontor, musikbutiker, fasta telefoner och lokala nyheter. Den använde dessa jämförelser för att försöka skapa en måttstock för att förklara hur ”The Internet of Value” kommer att återuppfinna lokala valutor, betalningsnätverk, värdepapper, egendom och kontrakt.

Relaterad läsning: Wells Fargo: Mänskligheten är i Hyper Adoption av Kryptovaluta

– Investera i Kryptovaluta – använd alltid endast seriösa plattformar som topprankade Avanza, Binance eller Bitpanda

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/