fbpx

Ny Meta Portfölj Hos eToro

Topprankade plattformen eToro introducerade MetaverseLife, en ny smart portfölj som täcker aktier och kryptotillgångar från den växande metaverse-industrin, i går tisdag. Bolaget uppgav att dess mål är att erbjuda ett brett utbud av investeringar gjorda för långsiktig exponering mot Meta coins och metaverse aktier.

För närvarande ingår i portföljen Meta Platforms, det nya moderbolaget bakom Facebook, Roblox och meta coins som Decentraland, The Sandbox och Enjin.

Det finns också ett fåtal företag listade i denna portfölj som inte är exklusivt blockchain-baserade men som fortfarande har bidragit till metaverserad adoption och utveckling. Dessa inkluderar teknikföretag som Microsoft, Amazon och Nvidia. Dani Brinker, chef för investeringsportföljer på eToro, sade ”när man utvärderar investeringsmöjligheten för framväxande industrier är diversifiering nyckeln eftersom inte alla inblandade kommer att vara vinnare.”

MetaverseLife

När metaversebranschen fortsätter att växa, föreslog han att det fanns värde i att skapa en central portfölj för att minska inträdesbarriären för investerare. Brinker förklarade:

”Genom att paketera ett urval av tillgångar i en portfölj, gör vi det tunga jobbet och gör det möjligt för våra kunder att få exponering för metaverse och sprida risken över en mängd olika tillgångar.”

eToro sade även att man lägger en majoritet av sina resurser på att utveckla tillgångar som kommer att användas för att stödja investerarnas intressen i dessa projekt. Hittills har dessa resurser gått till att lista The Sandbox (SAND) som en tillgång på plattformen samt planer för framtida markköp.

LÄS MER eToro Recension – Kryptovalutaguidens egna omdöme om en av de absolut bästa plattformarna i världen.

Aktuella Kryptovaluta Kurser

Följ de 2 500 största Kryptovalutorna här. Live kurser med historiska grafer.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer

…se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser här.