fbpx

Decentraland (MANA) Sålde Virtuell Mark För 25 Miljoner SEK

Tokens.com, ett börsnoterat företag som investerar i intäktsgenererande digitala tillgångar, har förvärvat 116 delar av virtuell mark inom Decentralands metaverse, som enligt uppgift är det största metaverse markförvärvet hittills.

Varje jorddel motsvarar 52,5 kvadratmeter virtuell mark, vilket gör att förvärvet motsvarar totalt 6 090 kvadratmeter. Tokens.com betalade med 618 000 Decentraland (MANA) (värt drygt 2,8 miljoner USD och 25 miljoner SEK i nuvarande priser) för att förvärva den virtuella marken, som ligger i hjärtat av Decentralands Fashion Street, ett område som sägs vara redo att bli ett mode- och e-handelsnav inom den kommande digitala eran. Detta motsvarar ett kvadratmeterpris på 4 137 svenska kronor. Tokens.com spekulerar med andra ord i en framtida värdeökning på adressen och möjligheter att kommersialisera den med hjälp av hyresgäster.

Metaverse Group, ett dotterbolag till Tokens.com, är bolaget som har slutfört förvärvet och man siktar på att skapa partnerskap med modemärken som är intresserade av att marknadsföra sina e-handelserbjudanden inom metaverse. Förmodligen kan lyxvarumärken till stor del dra nytta av virtuella universum där de kan marknadsföra sina fysiska varumärken och erbjudanden eller till och med tillhandahålla helt virtuella föremål, vilket förklarar varför de investerar hårt i utrymmet. Tidigare i höst har exempelvis både NIKE och Gucci haft uppmärksammade VR event och trenden lär fortsätta.

Följ Decentraland Kursen – MANA är upp cirka 27% senaste dygnet

Relaterad läsningBäst Kryptovalutor 2022 – här tog Kryptovalutaguiden bland 11 andra kryptos upp Decentraland och 2 andra Meta Coins som kommande vinnare.

 

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna varje dag.