fbpx

Solanax Noterat

Solanax noterat på Exmarkets. Solanax är en decentraliserad börs baserad på Solana Blockchain, och är för närvarande den snabbaste kryptovalutaväxlaren på marknaden. På grund av Solanas sätt att övervinna problemen i samband med höga transaktionskostnader och långsamma hastigheter i Bitcoin och Ethereum blockchain-nätverken är detta en mycket spännande aktör.

SOLANAX, en decentraliserad börs baserad på Solana Blockchain, är för närvarande den snabbaste kryptovalutaväxlingen. På grund av Solanas sätt att övervinna problemen i samband med höga transaktionskostnader och långsamma hastigheter i Bitcoin och Ethereum blockchain -nätverk har utbytet tagit del av det.

Med sin höga likviditet, totala decentralisering (full användarkontroll), friktionsfri avkastning, snabba byten, snabbare transaktionshastighet och lägre transaktionskostnader är det decentraliserade börsen uppenbarligen fantastiskt för alla seriösa investerare som söker nya projekt.

Fördelarna med att investera i Solanax?
Den mycket framgångsrika privata försäljningen av Solanax-token har visat att Solanax är ett äkta koncept:

  • För DeFi eller Decentralized Finance är det en av de snabbaste DEX-kedjorna (Decentralized Exchange)
  • Dessutom använder den Solana blockchain, som anses vara bland de snabbaste i världen.
  • För att nå mer än 50 000 transaktioner per sekund beror Solana blockchain på Idén om bevis på historia (PoH) istället för konventionella Proof of Stake (PoS) eller Proof of Work (PoW) metoder.
  • Använder en blockchain för att föra DeFi närmare människor, så att den kan växa ännu mer effektivt.
  • Gör finansiella tjänster mer allmänt tillgängliga för allmänheten.
  • Upprättar ett användargränssnitt som gör det möjligt för individer att skapa en välkomnande handelsmiljö (begränsa order, varningar och mer).
  • Individer är inte beroende av en enda källa till likviditet eftersom en central orderbok ger tillgång till likviditet i hela ekosystemet.

    Individer såväl som institutionella investerare lägger mer och mer pengar på kryptovalutor och kryptoaktier, vilket driver marknaden att växa. De har börjat se fördelarna med teknik såväl som decentraliseringens potential. Solanax-mynt är ett av relativt få spännande projekt som ger allmänheten verklig nytta genom att tillhandahålla ett enkelt gränssnitt, snabbare blockchain och minskade kostnader.

Aktuella Kryptovaluta kurser

Följ alltid Kryptovaluta kurserna i realtid på Kryptovalutaguiden. Hela 2 500 valutor i realtid.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

Se världens 2 500 största Kryptovaluta Live Kurser här.