fbpx

Solana Lanserade Smartphone i New York

Solanas teasers på senaste tiden fram till gårdagens ”SMS”-evenemang i New York indikerade något att göra med mobil, men få kunde ha föreställt sig den twist som tillkännagavs i New York City. Solana Labs har byggt en mobil mjukvaruplattform … men man släpper också en egen smartphone. Solana Labs egna kryptovaluta (SOL) som är världens 9:e största kryptovaluta. 

Solana Labs avslöjade i går mjukvarupaketet Solana Mobile Stack (SMS), som tillhandahåller verktyg för att utveckla inbyggda Android-mobilappar, och -spel, och inkluderar även en decentraliserad app-butik. Företaget avslöjade också Solana Saga, en kraftfull Android-smartphone som kommer att släppas i början av 2023. Så ger man sig in på SmartPhone marknaden helt plötsligt och kursen på SOLANA är upp 33% senaste veckan.

Anatoly Yakovenko, medgrundare av Solana och VD för Solana Labs, berättade att hans team har arbetat med SMS-pushen i ungefär fem månader, och själva hårdvaran lite längre. Men tanken på att förbättra Web3-åtkomst och funktionalitet på mobilen har funnits i hans huvud i flera år, särskilt med tanke på hans tidigare erfarenhet som Qualcomm-ingenjör.

”Alla Kommer Ha Sin Wallet i Telefonen”

Solana tror på sin nya mobila satsning.

”Hur ser det ut med 1 miljard människor som använder krypto? Vad föreställer du dig? Det finns i den här enheten – enheten du använder varje dag”, sade han och höll upp Solana Saga-prototypen. ”Det måste vara din hårdvaruplånbok. Det är bara något som vi alltid känt.”

Yakovenko sade att idén gick från idé till verklighet när han träffade Jason Keats, grundare och ”Chief Huoligan” på OSOM Products. Keats var tidigare FoU-chef på Essential, en startup som gjorde sin egen Android-telefon, och OSOM kommer att göra ungefär samma sak: den tidigare tillkännagivna OSOM OV1 kommer nu att döpas om till Solana Saga.

KÖP SOLANA – Öppna Konto på  Kraken eller  Bitpanda för att börja handla med Solana.

Solana Saga

Solana Saga Data

Det är en kraftfull enhet. Den stora Android-telefonen kommer att ha en Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-processor, en 6,67” OLED-skärm, 12 GB RAM och 512 GB internminne. Med tanke på chansen att kort hålla i telefonen kan vi säga att den mycket ser ut och känns som en premium Android-telefon som du kan hitta från Google eller Samsung, med en gnutta iPhone-liknande minimalism.

”Jag tror att det är viktigt att ha ett flaggskepp [telefon] som visar att detta är en fullständig integration,” tillade Yakovenko. ”Det här är den bästa versionen av det.”

Dessutom är det inte givet att andra Android-enheter kommer att använda Solana Mobile Stack. Det är en plattform med öppen källkod och målet är en utbredd användning, så Solana Labs hoppas kunna se alla större tillverkare integrera den. Telefontillverkare måste dock lägga ner sitt arbete för att stödja denna kryptomjukvara – en relativt nischad och ofta kontroversiell sak.

”Om vi ​​börjar lyckas, då tror jag att dominobrickorna kommer att börja falla när det gäller kryptoadoption i båda dessa företag”, sade han när han blev tillfrågad om SMS på Samsung- och Google-enheter.

KÖP SOLANA – Öppna Konto på  Kraken eller  Bitpanda för att börja handla med Solana.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/