fbpx

Sam Bankman-Fried, tidigare VD och grundare av kollapsade kryptobörsen FTX, har nu sagt att han kanske inte kommer att dyka upp i den kommande utfrågningen av U.S. House-kommittén för att vittna om kollapsen av hans kryptoimperium.

I en tweet till ordföranden för Financial Services Committee Maxine Waters och kommittén sade Bankman-Fried att han fortfarande inte är klar med att ”lära sig och granska vad som hände”, så han kanske inte är redo att delta i utfrågningen.

”När jag har lärt mig och gått igenom vad som hände, skulle jag känna att det var min plikt att ställa upp inför kommittén och förklara. Jag är inte säker på att det kommer att hända den 13:e. Men när det händer kommer jag att vittna”, sade han.

Uttalandet kom som svar på en tweet från nuvarande ordförande och kongressledamot Maxine Waters och kommittén som bad honom att infinna sig i utfrågningen den 13 december och prata om kollapsen av FTX.

Alltså… han vet mycket väl att han var VD och ansvarig för att bolaget stal pengar från sina kunder. Han säger att han måste lära sig och förstå vad som hände innan han skall vittna. Enbart skitsnack. Och varför kommunicerar Waters via Twitter…? Är världen helt fucked up? USA får väl ta in killen och sätta honom i vittnesbåset bara. Han förskingrade 10 miljarder dollar liksom.

 

Relaterad Läsning – Galaxy Digitals VD Mike Novogratz: SBF Kommer Få Skaka Galler – en tydlig förhoppning från Novogratz om inte annat.

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna

Skandinaviska Bluedot Crypto är en ny jättebörs på 10 språk och som lanseras med fokus på emerging markets men också på Svenska, Norska och Danska. Stort utbud av krypto, bra användarupplevelse, grymma tilläggstjänster och branschens bästa kundservice är fokus hos Bluedot. Dessutom med mycket lägre avgifter än de små svenska börserna.