fbpx

Har du litet större summor att investera i Kryptovaluta så har svenska kryptobörsen Safello i sommar lanserat ett nytt alternativ, Safello Premium,.

Med abonnemanget Safello Premium har du alltid 2% total avgift samt dedikerad support om du t.ex. behöver hjälp att välja en hårdvaruplånbok, komma igång med en plånbok du redan har eller på något annat sätt behöver lite guidning runt köp av kryptovaluta. Tjänsten vänder sig till dig som vill investera 100 000 kronor eller mer och är tänkt som ett mer personligt erbjudande där Safello erbjuder sig att hålla dig i handen genom processen att köpa Bitcoin, Ethereum eller Ripple som Safello erbjuder handel i. Hela upplägget påminner litet om en private banking tjänst för Bitcoin och annan Kryptovaluta.

Så skaffar du Safello Premium

Först och främst så registrerar du dig snabbt och enkelt på Safellos hemsida för intresse för Premium tjänsten. När du gjort detta ringer Safello upp dig för att stämma av läget, t.ex. att det är du själv som har skickat in förfrågan och om det är något speciellt du behöver hjälp med. Strax därefter får du ett inbjudningsmail med en länk för att aktivera tjänsten, vilket du gör snabbt genom att skanna en QR-kod med BankID-appen för att legitimera dig. Väl inne i portalen möts du snart av ett meddelande från supporten om att fylla i ett KYC-formulär innan du kan göra ditt första köp. Formuläret är ett standardformulär som du är van vid från många andra tjänster där du får svara på några enkla frågor om din inkomst och var dina pengar kommer ifrån.

Bra utveckling av Safello

Safello Premium tycks fylla en lucka på den svenska krypto marknaden för de som har lite mer pengar och därför tycker det är viktigt med låga avgifter. Observera att Du kan komma ner i ytterligare lite lägre avgifter genom att använda en utländsk börs som exv eToro eller IG Markets men för många svenskar är det kanske värt den här avgiften för att få snabbheten och smidigheten med Swish, samt en gedigen och extra premium support.

LÄS OCKSÅ – Safello Recension vårt omdöme om den svenska kryptobörsen.