fbpx

Ripple (XRP) Kan Vara På Väg Uppåt Igen

Ripple var länge världens tredje största kryptovaluta bakom Bitcoin och Ethereum men drabbas under 2020 av stora problem med amerikanska SEC. Just nu parkerar Ripple på plats 8 i värdering bland världens alla kryptovalutor. 

I en dom uttalade den presiderande domaren Sarah Netburn, vid Southern District of New Yorks distriktsdomstol, att SEC inte längre kan hävda att dokumentet och de e-postmeddelanden som är förknippade med det är ”privilegierade dokument” – vilket innebär att Ripple-teamet kommer att kunna använda det som bevis i målet.

Ripples utdragna juridiska strid med US Securities and Exchange Commission (SEC) har tagit ännu en vändning – med företaget som vann rätten att få tillgång till ett mycket omtvistat dokument som innehåller citat från en SEC-tjänsteman i frågan om ethereum (ETH) eller inte. är en säkerhet.

Dokumentet innehåller texten från ett tal 2018 som hölls av en tidigare ledande SEC-tjänsteman vid namn William Hinman. Den senare förklarade i talet att ETH inte kunde klassas som en säkerhet på grund av att den var lämpligt decentraliserad.

SEC har anklagat Ripple-tjänstemän för att sälja XRP-tokenet som ett oregistrerat värdepapper, ett påstående som cheferna förnekar. Varje form av erkännande från SEC att ETH inte är en säkerhet, hävdar Ripples juridiska team, skulle hjälpa deras fall.

Aktuell Ripple Kurs

Följ utvecklingen av Ripple Live Kurs och studera historiska grafer.

…se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser här.