fbpx

Australiens Första Pensionsfond Går In I Krypto

Australiensiska Rest Super Pensionsfond Investerar I Krypto. Den australiensiska pensionsfonden Rest Super kommer att bli den första pensionsfonden i landet att investera i kryptovalutor. Detta meddelades på bolagsstämman i tisdags.

Fonden har tillgångar till ett värde av mer än 46,8 miljarder USD under förvaltning och cirka 1,8 miljoner medlemmar. Superannuation motsvarar ett individuellt pensionskonto i USA och är obligatoriskt för alla anställda. Fram till nu har sektorn på totalt 2,4 biljoner dollar varit extremt försiktig med kryptovaluta.

Under Rest Supers årliga bolagsstämma på tisdagen berättade företagets investeringschef, Andrew Lill, medlemmarna att företaget ser digitala tillgångar som en ”viktig del” av sin portfölj framåt men kommer att fortsätta ”försiktigt och försiktigt”, och noterar att:

”Detta är fortfarande en mycket volatil investering, så all allokeringsexponering vi gör mot kryptovalutor kommer sannolikt att vara en del av vår diversifierade portfölj som initialt en ganska liten allokering som med tiden kan byggas upp.”

Lill fortsatte med att tillägga att erbjuda medlemmar exponering för krypto- och blockkedjeteknik kan ge en ”stabil värdekälla” mitt i en tid då investerare flockas till krypto som ett skydd mot fiat-baserad inflation.

”Jag tror att det i en tid av inflation kan vara ett potentiellt bra ställe att investera”, sade han.

Efter Andrew Lills tal förtydligade en talesperson i ett uttalande att de ”visst överväger kryptovalutor som ett sätt att diversifiera våra medlemmars pensionssparande men kommer inte att investera inom den omedelbara framtiden.”

”Vi genomför för närvarande omfattande forskning om tillgångsklassen innan vi fattar några beslut”, sade talespersonen. ”Vi överväger också säkerhets- och regulatoriska aspekter av att investera i den här klassen.”

Även ett par andra pensionsfonder i Australien överväger att investera i krypto och landets centralbank uttalade sig positivt för krypto i förra veckan.

Börja Handla Med Kryptovaluta

Är du sugen på att börja investera i Kryptovalutor så starta ett par olika konton på exempelvis eToro och Binance – topprankade seriösa handelsplatser för kryptovaluta. Binance har störst utbud och mycket låga avgifter och eToro har suberba funktioner som copy trader och även möjlighet att handla med aktier till mycket låga avgifter.

 

Följ Oss På Sociala Media

Senaste uppdateringarna varje dag.

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/