fbpx

Världens Rikaste Kvinnliga Skådis

Skådespelerskan Reese Witherspoon har doppat tån i kryptovärlden. Hon började med att köpa Ethereum (ETH) i september och nu presenteras hennes första NFT affär. På den NFT fronten får hon råd från en annan kändis som nyligen avslöjade att han är djupt initierad i NFT-världen: rapparen och underhållaren Snoop Dogg.

På måndagen twittrade Witherspoon: ”Köpte precis mina första NFT! Jag lär mig så mycket. Skulle älska att veta om fantastiska kvinnor som skapar #NFT. Prata med mig #cryptotwitter” Hon avslöjade inte vilka NFT som hon köpt. I början av september twittrade Witherspoon om att hon köpt sin första ETH, och i båda fallen vände hon sig direkt till Crypto Twitter för råd.

Snoop avslöjade sig nyligen som en stor NFT-samlare under pseudonymen Cozomo de ’Medici, med en samling som beräknas vara värd mer än 20 miljoner dollar i skrivande stund (enligt DappRadar). Han är rejält initierad i NFT scenen, som hans Cozomo Twitter-konto antyder, och var snabb med en rekommendation för Witherspoon.

I en tweet föreslog Snoop att Witherspoon skulle kontakta Priyanka Desai, verksamhetschef på OpenLaw och medlem i NFT-samlande DAO, Flamingo DAO.

En NFT är i själva verket ett kvitto som bevisar äganderätten till ett digitalt objekt, autentiserat på en blockchain. Det kan representera nästan alla typer av digitala objekt, inklusive digitalt konstverk, profilbilder och videofiler. Ethereum är för närvarande den ledande blockchain-plattformen för NFT, och marknaden har ökat under de senaste månaderna, inklusive 10,67 miljarder dollar i handelsvolym enbart under tredje kvartalet 2021.

LÄS MERNFT NYHETER – mängder med artiklar om Snoop, de största NFT plattformarna, Björn Borgs NFT försäljning med mera.

Aktuella Kryptovaluta Kurser

Följ de 2 500 största Kryptovalutorna här. Live kurser med historiska grafer.

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

…se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser här.