fbpx
Avgifter Låg
Hastighet Hög
Tjänst Kryptobörs
GÅ TILL SIDA

QuickBit Recension

QuickBit är ett svenskt fintechbolag som grundades 2016 med målet att fler människor och företag ska använda kryptovaluta i sin vardag. Idag är Quickbit den bästa svenska kryptobörsen som Kryptovalutaguiden recenserat. 

Quickbit har drygt 40 medarbetare på fyra ställen – Stockholm, Gibraltar, Tallinn och Lahore i Pakistan. QuickBit är sedan juli 2019 noterat på NGM Nordic SME. Huvudkontoret ligger på Norrlandsgatan i Stockholm.

QuickBit kryptovalutor

I dagsläget kan du handla med följande hos QuickBit.

Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin

QuickBit hemsida

QuickBit har en snabb och användarvänlig lösning där det går blixtsnabbt att köpa, sälja och byta krypto. Mycket enkel och bra att använda. Minus för att man ej ser vilka avgifter som tas ut tydligt och klart. I vår Quickbit recension fick vi kontakta kundtjänst för att få reda på avgifterna.

QuickBit avgifter

Inga avgifter alls för överföringar mellan QuickBit användare. Låga avgifter på köp och sälj av kryptovaluta.

QuickBit Card

QuickBit lanserade en app, QuickBit App, samt ett betalkort, QuickBit Card, som förenklar användandet av kryptovaluta i människors vardag under sommaren 2020. Lanseringarna av QuickBit App och QuickBit Card är en del i den strategiska inriktningen att, utöver nuvarande affär som riktas mot e-handlare, även utveckla lösningar riktade direkt mot konsumenter. Lansering av QuickBit App och QuickBit Card kommer att ske globalt med start i Europa under hösten 2020.

QuickBit lanserar QuickBit App, en app som förenklar användandet av kryptovaluta i människors vardag. Genom att använda appen kan användare köpa, sälja och förvara kryptovalutor på ett enkelt och säkert sätt. Appen gör det även möjligt att överföra pengar över hela världen utan höga avgifter samt att genomföra växlingstransaktioner mellan traditionella valutor och kryptovalutor. QuickBit App kommer att finnas tillgänglig på iOS samt Android.

I och med lanseringen av QuickBit Card ges användarna ett enkelt sätt att betala med kryptovalutor online och i fysiska butiker på samma sätt som med ett vanligt betalkort. Kortet kan läggas till i Apple Pay och Google Pay, vilket möjliggör enkla betalningar med smartphones. QuickBit Card är ett VISA-kort som är kopplat till användarens digitala plånbok som innehåller kryptovaluta. Kortet kan användas på fler än 100 miljoner köpställen globalt och stödjer kontaktlösa betalningar (NFC). Användaren kan dessutom koppla kortet till olika valutor, vilket ger fördelar vid exempelvis internationella resor.

Öppna Konto på QuickBit

Öppna ett konto hos QuickBit och skaffa deras grymma betalkort här.

Under räkenskapsåret 2018/2019 gick QuickBits nettoomsättning från nära noll kronor till drygt 2,35 miljarder kronor. Under samma period ökade bruttoresultatet från en förlust om drygt sju miljoner till en vinst på drygt 60 miljoner.

Läs mer
 • Världens största börs
 • 50 Dollar i Signup Bonus
 • Mycket låga avgifter
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • 500 Dollar Bonus!
 • + 500 Coins
 • Bra Staking
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Svensk Jättebörs
 • 100 Tokens + Bra Ränta
 • Lägst Avgifter
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Sveriges Bästa Bank
 • 26 Krypto Certifikat
 • Lägg In i ISK Sparande
GÅ TILL SIDA
https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/