fbpx
Avgifter Låg
Hastighet Hög
Tjänst Kryptobörs
GÅ TILL SIDA

LocalBitcoins Recension

LocalBitcoins är en ren marknadsplats och inte en Bitcoinbörs. Denna marknadsplats har kunder i 248 länder, inklusive Sverige. Det innebär att du är beroende av en tredje part, vilket ofta är en privatperson, när du köper och säljer dina kryptovalutor. Du annonserar ut vad det är du vill sälja precis som på exempelvis Blocket.

En tydlig fördel med LocalBitcoins är att du själv sätter priset och kan få mer betalt än på vanliga handelsplatser. Det funkar i princip exakt som Blocket.

LocalBitcoins Kryptovalutor

Bitcoin (BTC)

Så Fungerar LocalBitcoins

LocalBitcoins listar köp- och säljannonser för bitcoin i över 200 länder jorden runt. Det är en mötesplats för personer som vill handla bitcoin och fungerar eftersom användare betygsätter varandra. Det finns många säkerhetsåtgärder att vidta men om profilen har ett dåligt rykte och negativ feedback kommer användare undvika att göra affärer med personen.

På det sättet har P2p-handelsplatsen ett självreglerande och rättvist system. Alla användare kan skapa annonser på webbplatsen och ange växelkurser, betalningsmetoder och fler alternativ. Andra personer kan svara på annonsen och acceptera köpvillkoren. Localbitcoins är litet som Blocket för Bitcoin, med recensioner av användarna.

LocalBitcoins erbjuder en escrow-tjänst med en online plånbok som tar emot och skickar bitcoin för att förhindra konflikter mellan köparen och säljaren. När du har öppnat ett nytt konto och inte har någon orderhistorik kan vissa användare neka affärer med dig som anses osäkra.

Du bör genomföra några mindre transaktioner för att förbättra ryktet av ditt användarkonto. Desto mer bitcoin du handlar ju enklare blir det eftersom din profil blir mer tillförlitlig.

Det är också viktigt att påpeka prisskillnaden för att köpa bitcoin på handelsplatsen. Säljaren bestämmer själv växelkursen och priserna varierar mycket beroende på land, betalningsmetod och villkor. Priset beror framförallt på vilken betalningsmetod man använder.

Exempelvis brukar det vara dyrare att betala med Visa/MasterCard eller PayPal eftersom det är mer riskfyllt för säljaren då betalningen kan dras tillbaka under vissa omständigheter.

I denna recension kommer vi i detalj förklara hur du väljer en säljare och säkert köper bitcoin. Om du använder försiktighetsåtgärder och följer våra säkerhetsregler behöver du inte oroa dig för bedrägerier.

LocalBitcoins recension – Hemsida

LocalBitcoins är en mycket populär marknadsplats för bitcoins världen över. Säljare får ofta bra betalt och dessutom i lokal valuta. Hemsidan är enkel och rakt på sak.

 • Varje säljare har betygsatts vad gäller antal godkända transaktioner och köparens nöjdhet.
 • Enkel och lättanvänd design
 • Volym – detta är världens största renodlade marknadsplats vilket gör att du alltid kan hitta köpare av dina Bitcoins

LocalBitcoins Avgifter

På LocalBitcoins avgörs betalningssätt av säljare och i vilket land köparen befinner sig i. I Sverige är Swish vanligast. Som bitcoin-köpare betalar du det pris som står angivet. Inga övriga avgifter tillkommer, men priset är ofta högre än på börserna. På LocalBitcoins kan du med andra ord få ut mer när du säljer jämfört med på de vanliga kryptobörserna. Annonskostnad1% av köp- eller säljsumman utgår.

Läs MerLocalBitcoins

Öppna Konto på LocalBitcoins

På LocalBitcoins är det mycket enkelt att öppna konto. Priset på bitcoin är ofta någon procent högre än om du köper bitcoins på en bitcoinbörs. Fördelen är att man här kan betala med andra betalmetoder än bara internationella överföringar, tex Swish, och att man kan få ut ett högre försäljningspris än på börserna.

LocalBitcoins är den mest populära och säkraste Bitcoin P2P (Peer-to-Peer) handelsplatsen på kryptomarknaden. Användare kan handla bitcoin lokalt över hela världen, både anonymt och utan inblandning av tredje part. LocalBitcoins lanserades redan 2012 och används idag i över 200 länder och fler än 15,000 städer.

Du kan antingen köpa bitcoin direkt på deras webbplats av säljare eller möta upp personer för att betala med din lokala valuta. LocalBitcoins är en öppen plattform där personer kan köpa och sälja bitcoin med valfria villkor och betalningsmetoder. LocalBitcoins erbjuder också en escrow-tjänst som hjälper köpare och säljare att genomföra en säker affär.

På marknader med regulatoriska hinder eller opålitliga Bitcoin-handelsplatser är LocalBitcoins den bästa lösningen. Det kan vara svårt att köpa bitcoin med kredit/bankkort, kontanter eller andra betalningsmetoder som PayPal och Swish. LocalBitcoins är däremot en fri marknadsplats och fungerar på liknande sätt som eBay eller Craigslist men för kryptovalutan Bitcoin.

LocalBitcoins har många fler valmöjligheter och betalningsalternativ än andra Bitcoin-handelsplatser. Lokal handel innebär att du kan träffa personen och betala med kontanter vilket inte är möjligt på vanliga handelsplatser. LocalBitcoins erbjuder det mest anonyma sättet att köpa bitcoins på idag.

Men vi rekommenderar att du bara köper online på LocalBitcoins eftersom det är säkrare. Dessutom tar LocalBitcoins inga avgifter för att köpa bitcoin! I den här recensionen kommer du lära dig allt du behöver veta för att säkert handla bitcoin på LocalBitcoins. Vi går igenom för- och nackdelar med plattformen och alla dess användarfunktioner.

Skapa Gratis Konto

LocalBitcoins Kundtjänst

LocalBitcoins har en hjälpsam kundtjänst men tillgängligheten kan förbättras. Du får oftast svar inom 1 timme men det kan ta upp till 24 timmar för ditt ärende. Under helgen tar det längre tid att få hjälp av deras kundtjänst, vanligtvis 24-48 timmar.

Fördelen är att LocalBitcoins har en omfattande FAQ-sektion med svar på vanliga frågor och guider för att hjälpa användare. Deras kundtjänst finns också tillgänglig på sociala medier och forum för att hjälpa sina användare. Du hittar LocalBitcoins på bland annat Facebook, Twitter och Reddit.

Om du har någon fråga som inte är besvarad på deras FAQ-sida rekommenderar vi att du skapar ett inlägg på deras forum. Men om du har problem med något bör du kontakta deras kundtjänst direkt med en support-biljett. Det är också möjligt att kontakta dem på forum eller twittra LocalBitcoins.

Skapa Gratis Konto

Läs mer
 • Lanseras på 10 Språk
 • Globalt Fokus
 • Stort Utbud
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Sveriges Bästa Bank
 • 26 Krypto Certifikat
 • Lägg In i ISK Sparande
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Sponsrar F1
 • Bra Försäkring
 • Gratis Netflix
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • 500 Dollar Bonus!
 • + 500 Coins
 • Bra Staking
GÅ TILL SIDA
https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/