fbpx
Avgifter Låg
Hastighet Hög
Tjänst Plånbok
GÅ TILL SIDA
KeepKey Recension

KeepKey Recension

Recension KeepKey. Detta är ett av världens ledande företag inom hårdvaruplånböcker. KeepKey är en populär hårdvaraplånbokstillverkare för kryptovaluta som släppte sin första enhet 2015 i Kirkland, Washington, USA. Genom att klicka in dig hos KeepKey via länkarna i denna recension får du extra bra pris på deras eleganta Wallets.

KeepKey och deras mest säljande plånbok är i praktiken en lite större version av Ledger Nano S, som är ungefär lika stor som ett vanligt USB-minne. Fokuspunkten för KeepKey är, inte helt ovanligt säkerhet, och dina kryptovalutor är säkra genom att de privata nycklarna sparas i en offlinemiljö, även kallad kylförvaring. Detta förblir fallet även om du ansluter enheten till en dator som är infekterad med virus eller skadlig programvara. En av KeepKeys utmärkande egenskaper som hårdvaruplånbok är dess ShapeShift-funktion, som gör att du kan växla mellan kryptovalutor med endast KeepKey-enheten och klienten. Detta gjordes tillgängligt på grund av att ShapeShift-börsen förvärvade KeepKey i augusti 2017. KeepKey har också kanske marknadens allra snyggaste kryptoplånböcker för den som är estetiskt lagd och gillar design.

 

Om KeepKey

KeepKey är en intuitiv och lättanvänd hårdvaruplånbok. Den har en enkel, elegant och attraktiv design. Trots att det är något större och skrymmande än sina konkurrenter i samma prisklass (TREZOR och Ledger Nano S), är detta helt enkelt en avvägning för dess tydligare, större skärm. ShapeShift-funktionen är mycket användbar för att tillåta användare att växla valutor medan de bara använder KeepKey-enheten. Dock stöder KeepKey för närvarande inte riktigt lika många kryptovalutor som sina konkurrenter.

KeepKey Säkerhet

Hur håller en KeepKey plånbok min kryptovaluta säker? Ja, genom att vara en hårdvaruplånbok säkrar KeepKey dina kryptovalutor genom att hålla dina privata nycklar helt offline.

Fler säkerhetsfunktioner:

 • Lösenord – Du skapar din egna PIN-kod under installationsprocessen och detta hjälper till att förhindra obehöriga personer från att få tillgång till dina pengar, saldo/er eller transaktionshistorik.
 • Återställningsfras – Detta är ett säkerhetskopieringssystem som har en återställningsfras på 12 ord som genereras vid den första installationen. Om du letar efter en säkrare återställningsfras finns det också alternativa alternativ att använda en återställningsfras på 18 eller 24 ord. Om din plånbok skulle skadas eller bli stulen kan du enkelt få tillbaka dina pengar genom att använda återställningsfrasen via KeepKey-klienten Chrome-appen.
 • Ytterligare lösenordsfras – Precis som de flesta av sina konkurrenter erbjuder KeepKey möjligheten att använda ett extra ord (lösenfras) ovanpå din redan existerande återställningsfras på 12, 18 eller 24 ord för att skapa en extra “dold” plånbok. Om du väljer att skapa en extra lösenfras, efter att ha angett din PIN-kod och återställningsfras, om du lämnar lösenfrasfältet tomt får du tillgång till din vanliga plånbok, medan om du anger lösenfrasen korrekt kommer du åt din “dolda KeepKey-plånbok”.

 

Läs mer – KeepKey – läs mer på KeepKey hemsida och köp deras populära kryptoplånböcker till bästa pris.

Hur Fungerar KeepKey?

KeepKey är en fysisk hårdvaruplånbok där dina privata nycklar från individuella kryptovalutor är krypterade. De privata nycklarna är nödvändiga för att genomföra transaktioner från din plånbok och fungerar som lösenord för dina olika kryptovalutor. Då de privata nycklarna är lagrade på din KeepKey enhet kan du genomföra kryptovaluta transaktioner i hela världen. 

Du måste ladda ner och installera KeepKey-klientappen på en kompatibel enhet för att hjälpa dig att använda enheten. Detta kan laddas ner från Chromes webbutik som ett tillägg till din Google Chrome-app.

Som en hårdvaruplånbok är KeepKey-enheten anonym. När du skickar eller lagrar kryptovalutor på din KeepKey, är allt som visas på blockkedjan din plånboksadress (en offentlig nyckel). Dina privata nycklar förvaras säkra tillsammans med din enhet, så se bara till att förvara din återställningsfras och PIN-kod säkra.

Det finns inga insättnings- eller uttagsgränser för kryptovalutor på KeepKey. Som hårdvaruplånbok lagrar inte enheten din kryptovaluta utan snarare de privata nycklar som är kopplade till dem. Rörelsen av dina pengar registreras på blockchain.

KeepKey Pris

I skrivande stund är priset mellan 79 till 99 dollar för KeepKeys olika wallets. När det kommer till Krypto-plånböcker så är det värt att betala lite extra och inte välja den som är billigast, då det potentiellt skulle kunna visa sig bli en dyr affär senare.

Du kan köpa KeepKey från dess officiella webbplats med bra rabatt via länkarna i denna recension. Då sparar du mellan 16–30 dollar per enhet.

Köp din nya KeepKey här.

– Obs! Köp aldrig en begagnad krypto wallet oavsett om du vill ha en KeepKey, Trezor eller Ledger plånbok –

Slutbetyg KeepKey

Kryptovalutaguiden tycker att Keepkey  gör det mycket enkelt och tryggt att förvara ens kryptovalutor. Alla KeepKeys varianter är lätta att använda och tryggheten i att detta är en ovanligt säker wallet gör den till ett självklart val av krypto wallet. I denna KeepKey recension ger vi ett riktigt bra betyg. Ett stort plus är också att detta är ett billigare alternativ än Ledger Nano.

LÄS MER – KeepKey – Officiella hemsidan.

Läs mer
 • Årets Bästa Kryptobörs 2022
 • + 700 kryptovalutor
 • Ingen KYC!
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Tjäna Hela 16% Ränta
 • Ränta På 32 Coins
 • Bäst Krypto Kort
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Grundat 2018
 • Mycket Stort Utbud
 • Bästa Bonusen
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • 500 Dollar Bonus!
 • + 500 Coins
 • Ingen KYC
GÅ TILL SIDA