fbpx
Avgifter Låg
Hastighet Hög
Tjänst Handelsplats
GÅ TILL SIDA
eToro recension

eToro Recension

eToro recension. eToro är en handelsplattform där man kan handla med både aktier, valutor, index, kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum, CFD:er och andra typer av värdepapper. eToro gör det lätt för dig att investera dina pengar. Minsta insättning är 200 amerikanska dollar.

I vår eToro recension konstaterar vi att eToro är ett av världens största investeringsnätverk och en social plattform som påminner en del om Facebook där traders och privatinvesterare både kan diskutera, tipsa, utbyta erfarenheter och kopiera varandras strategier. eToro recensionen visar att detta är en plattform i absolut världsklass.

eToro Recension – sammanfattning

Det som gör eToro extra intressant är möjligheten till “copy trading”. Copy trading är precis vad det låter som – man kopierar en framgångsrik trader för att samma affärer som hen gör. Om du själv är framgångsrik på plattformen så kan du bli en “top trader” som andra medlemmar kopierar, du tjänar då extra pengar genom att få följare som kopierar din portfölj. eToro är otroligt användarvänlig, enkel och rolig att använda. Det från början Israeliska bolaget är mycket stabilt ekonomiskt och använder Hollywood-stjärnan Alec Baldwin i sina reklamfilmer som du kanske sett på Facebook och Instagram. Minsta insättning hos eToro är 2 000 SEK.

Kryptovalutor hos eToro

eToro erbjuder handel med följande kryptovalutor:

Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), Dash (DASH), EOS (EOS), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), LTC (Litecoin), NEO (NEO), Stellar (XLM), Ripple (XRP).

eToro erbjuder en Wallet

eToro erbjuder även användare en wallet för kryptovaluta som stödjer Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Bitcoin Cash och ytterligare över 100 kryptovalutor. Som verifierad användare kan du nu skicka och ta emot tokens via eToro. Etoro’s wallet stödjer också över 500 olika par.

Öppettider för handel: Dygnet runt.

eToro har blivit den plattform som många väljer att använda för att köpa och spekulera i priset på kryptovalutor som Ethereum, Ripple och Bitcoin. Eftersom eToro accepterar svenska kunder så går det alldeles utmärkt att använda plattformen från Sverige.

Fördelen med att använda eToro är att du inte behöver ha lika goda tekniska kunskaper i jämförelse med om du använder dig av en så kallad kryptovaluta exchange (handelsplats för direkt köp och sälj av kryptovaluta).

På eToro handlar du genom så kallade CFD:er (Contract for Difference) vilket är ett finansiellt instrument där du kan spekulera i en prisuppgång eller nedgång, utan att äga den underliggande tillgången.

eToro recension – den mest sociala plattformen

eToro beskriver själva sin plattform som en social trading plattform. Det här är en investeringsplattform som kan användas utan att att du först måste ha någon wallet, då du inte köper kryptovaluta utan endast spekulerar i priset.

På eToro kan du skapa ett testkonto helt utan kostnad och testa hur det fungerar. Du bör ange dina riktiga personuppgifter när du öppnar ett konto, men du kan välja ett annat användarnamn.

Precis som exempelvis på Facebook, så har en användare på eToro konto en publik profilbild och en personlig profil. Tanken med investeringsprofilerna är att man ska kunna följa varandra och man kan också ta rygg på/kopiera en annan användares investeringsstrategi.

Den sociala aspekten av eToro gör det också möjligt att ta del av investeringsstrategier och tips från andra medlemmar.

Genom att inspireras av av andra användares portföljer på, så kan du se till att skapa en strategi för hur du bäst kan använda ditt kapital för att investera i Ethereum, Bitcoin eller för all del andra värdepapper som aktier i Google, Apple, Facebook och alla aktier som är noterade på Nasdaq och andra börser.

Så fungerar eToro

A. Minimiinsättning på eToro är 200 US dollar.
B. För att köpa Bitcoin, Ethereum eller andra kryptovalutor, aktier etcetera på eToro så söker du först efter tillgången på plattformen genom att använda sökfunktionen. När du har hittat det du söker så kan du se det pris som eToro har, olika grafer som visar utvecklingen samt välja om du vill lägga till på din watchlist.
C. Genom att klicka på knappen “Trade” så kan du öppna för ett köp. Nästa steg är att välja hur mycket hur mycket du vill köpa för och sedan klickar du på “Open trade”. Alla dina öppna trades listas på ditt konto.

Om du tidigare har handlat med andra finansiella instrument som bygger på marginalhandel och hävstångs-produkter så kan det hända att du känner igen konceptet, då eToro fungerar på ett liknande sätt.

Alla handelskonton har dollar som fiatvaluta.När du sätter in pengar i en annan valuta, så som svenska kronor, så växlas de automatiskt till dollar.

På eToro finns alltså möjligheten att följa personer som är professionella inom investering och trading av tillgångar som kryptovalutor och aktier. Du följer andra investerares strategier och hämtar inspiration från dem. Tänk dock på att alla investeringsbeslut i slutändan är dina egna, och att även duktiga investerare som du har valt att följa kan göra misstag.

För att börja följa en person behöver du bara gå in på deras profil och klicka på “Copy”. Då används en del av dina tillgångar (du bestämmer själv hur mycket) för att göra samma inversioner som den användare du valt att kopiera gör, har gjort eller kommer att göra.

Vad är för fördelar med att följa andra på eToro? Exempelvis att om man väljer att följa och kopiera en trader som historiskt sett har gjort bra val, så har man möjligheten att ta del av dennes investeringsstrategi.

eToros plattform är byggd så att det inte ska gå att manipulera sina resultat eller den publika trading information som visas. Det här gör det fullständigt omöjligt att att visa upp falska investeringsframgångar, och därmed är det lättare att lita på en trader som man vill följa och kopiera.

eToros verksamhet är reglerat av CySEC och FCA.

Handla på eToro – Sammanfattning

 • Det är enkelt att ta del av informationsflödet på Toro så att du hela tiden ser hur det går med investeringarna i kryptovalutor som Ethereum.
 • Nyheter om ens egna investeringar,  hur det går för traders som man följer och kopierar uppdateras ständigt.
 • Genom att alltid ha ett uppdaterat informationsflöde så vet man om man behöver ändra sin strategi.
 • Lätt och snabbt att ta ut dina vinster.

eToro finns även som app för den som vill kolla sitt konto i mobilen. För att beskriva hur enkelt det är att använda eToro så kan man säga att om man i regel kan använda Facebook, så kan man använda eToro. Av våra recensioner är eToro recension en av de allra bästa.

 

Utbetalning på eToro

 • Du kan få ut dina pengar via banköverföring, Paypal, Skrill eller Neteller. Valutan på ditt eToro handelskonto är US dollar, en avgift för att växla svenska kronor till dollar tillkommer. Information om aktuella avgifter finns på eToros hemsida.
 • När det kommer till utbetalningen kan man klassificera eToro som en av de bästa. Pengarna betalas ut snabbt och punktligt.
 • Det finns ett relativt stort utbud av kryptovalutor att spekulera i, så som Ethereum, Ripple, Bitcoin med flera.

Sammanfattningsvis så har eToro en plattform som är väldigt enkel att använda och säker. Det här passar dig som inte vill köpa direkt i kryptovaluta och söker en enkel, rolig, trygg och säker plattform. Vi rankar den som en av de allra bästa – inte minst på grund av den sociala profilen. eToro recension gjord i Juni 2020.

Läs mer
 • Mycket låga avgifter
 • 250 Euro minsta insättning
 • 30 Kryptovalutor
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Inga insättningsavgifter
 • Stort utbud av krypto, forex mm
 • Enkel att använda
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Svensk Kryptobörs
 • Tillstånd hos finansinspektionen
 • Premium kundservice
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Upp till 100x hävstång
 • Största Bitcoinbörsen
 • Fria uttag
GÅ TILL SIDA