fbpx
Avgifter Låg
Hastighet Hög
Tjänst Plånbok
GÅ TILL SIDA

Recension eToro Wallet

eToro har inte bara den topprankade handelsplatsen av våra recenserade kryptobörser. Deras egen eToro Wallet är en av de säkraste och mest populära kryptovalutaplånböckerna på marknaden. Skapar man ett konto hos eToro  får man plånboken gratis. eToro’s wallet och är speciellt utformad för att innehålla flera kryptomynt och supportar i dagsläget över 120 kryptovalutor.

Det underlättar också överföring eller inlösning av kryptomynt på olika kryptohandelsplattformar och börser. Några av de viktigaste faktorerna som bidrar till eToro plånbokens goda rykte inkluderar dess exceptionella säkerhet, sofistikerade design som stöder flera kryptovalutor, dess mycket konkurrenskraftiga avgifter och det faktum att den har stöd av den mest ansedda online-handelsplattformen eToro.

eToro Wallet – funktioner

 • OS-kompatibilitet: eToro mobilplånbok är mycket mångsidig och kompatibel med flera operativsystem inklusive Android och iOS.
 • Stöd för +120 valutor och token. Dessa inkluderar de populära kryptomynten som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BTCH), Litecoin (LTC) och ERC-20-token.
 • Flerspråkigt stöd: eToro är ett globalt varumärke och både deras handelsplattformar och kryptoplånböcker är tillgängliga för individer i över 100 länder över hela världen. Både webbplatsen och plånboken finns också på över 20 internationella språk.
 • Inbyggt utbyte: Även om eToro-plånboken inte låter dig skicka kryptovalutor till eToro-handelsplattformen, har den en inbyggd utbyte. Detta gör att alla eToro-plånbokanvändare kan konvertera en krypto till en annan utan att gå igenom eToro-handelsplattformen. Det gör det också möjligt för dig att enkelt ta emot eller skicka kryptovalutor till andra plånböcker och kryptobörser.
 • Betalkortintegration: Du kan också länka eToro-plånboken med antingen dina betalkort eller kreditkort. Det betyder att du kan köpa kryptor eller ta ut intäkter direkt till ditt betalkort.

eToro plånboken är också mycket lätt att använda. Plånboken har till exempel en relativt enkel ombordstigningsprocess. Processen med att skicka och ta emot mynt i plånboken är också lätt. Starta ett handelskonto med etoro idag så har du både den bästa handelsplatsen för trading med kryptovalutor, CFD:er, aktier med mera och en av de allra bästa plånböckerna.

Hur man skickar kryptovalutor till en annan plånbok

Steg 1: Logga in på din eToro-plånbok via iOS- eller Android-mobilapplikation.
Steg 2: Klicka på saldot och välj den kryptovaluta du vill skicka.
Steg 3: Välj ”Skicka” och ange beloppet du vill skicka samt mottagarens offentliga adress. Här har du möjlighet att skriva in plånbokadressen eller skanna deras QR-kod.

Steg 4: Bekräfta att mottagarens adress är korrekt och klicka på ”skicka”.
Steg 5: Du ska få ett SMS med en verifieringskod. Kopiera koden och klicka på “verifiera” för att slutföra din transaktion.
Steg 6: Du kan kontrollera status för din transaktion genom att klicka på ”transaktioner” -skärmen.

Slutbetyg eToro Wallet

Kryptovalutaguiden tycker att eToro gör i princip allting rätt. Plattformen rankar vi allra högst och plånboken är lika bra. Att den är gratis är fantastiskt bra, att den stöder över 100 olika kryptovalutor är toppen och hela användarupplevelsen är proffsig.

Är man intresserad av att börja investera i Bitcoin och annan kryptovaluta är eToro det bästa valet helt enkelt.

LÄS MER – BÄST KRYPTO PLÅNBOK – läs fler recensioner av säkra och trygga krypto wallets här.

Läs mer
 • Världens största börs
 • 50 Dollar i Signup Bonus
 • Mycket låga avgifter
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Svensk Jättebörs
 • 100 Tokens + Bra Ränta
 • Lägst Avgifter
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Sveriges Bästa Bank
 • 26 Krypto Certifikat
 • Lägg In i ISK Sparande
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Amerikansk Kryptobörs
 • Enormt Utbud
 • Mycket Hög Ränta
GÅ TILL SIDA
https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/