fbpx
Avgifter Låg
Hastighet Hög
Tjänst Kryptobörs
GÅ TILL SIDA

CEX.IO Recension – Hur Fungerar CEX.IO? Omdöme & Rating

CEX.IO grundades i London redan år 2013, och var  faktiskt världens första Bitcoin cloud-mining leverantör. Det har idag blivit en multifunktionell plattform med över två miljoner användare som dagligen handlar med kryptovalutor. Det här är en digital plattform för dig som önskar ett lite mer avancerat alternativ för kryptovaluta trading.

I vår CEX.io recension sätter vi omdömet på helheten och går igenom avgifter, utbud, användarvänlighet, avgifter med mera. 

Plattformen, som är reglerad av flera olika myndigheter, har varierande men generellt mycket låga avgifter. Du har även möjlighet att handla på olika nivåer. Dessa nivåer bestämmer avgifterna, samt vilka handelsinstrument du har tillgång till. CEX.io är en börs med ett stort utbud av kryptovalutor. På denna kan du handla med olika instrument som Margin Trading, hävstångseffekt och derivathandel. Du bör dock vara medveten om att dina handelsmöjligheter baseras på vilken nivå du är verifierad som. Läs mer om CEX.IO på deras hemsida.

Kryptovalutor Hos CEX.IO

Hos CEX.IO erbjuds handel med mer än 50 kryptovalutor. De stora som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Chainlink (LINK), Cardano (ADA), Litecoin (LTC), Polkadot (DOT), Tether (USDT) och Ripple (XRP) med flera finns med i utbudet. Dessutom har du chans att få tillgång till Cryptowatch. Detta är en handelsplattform som låter dig hålla koll på över 1 000 kryptovalutor på flera börser, samt utföra analyser och handel. Du kan också få hävstång på kryptohandel hos CEX.IO.

Se CEX.IO för aktuellt utbud.

CEX.IO Trading View

CEX.IO har en tydlig och lättförståelig trading view. Hemsidan är tydligt utformad och det gör det enkelt att både komma igång, samt att sedan hålla uppsikt över ditt konto. Om du föredrar att sköta din digitala plånbok från mobilen så kan du ladda ner CEX.IO mobilapplikationen, som fungerar på både iOS och Android.

CEX.IO Trading View

CEX.IO Licenser

CEX.IO är i nuläget licensierad hos följande aktörer – FinCEN, FINTRAC, FCA, AUSTRAC och FSA. Man följer penningtvättslagen och verifierar alla sina kunder.

ÖPPNA KONTO hos CEX.IO

CEX.IO – Insättningar & Uttag

På CEX.IOär det relativt enkelt att sätta in och ta ut pengar. De erbjuder en lång rad olika metoder som du kan använda dig av och de behandlar vanligtvis utbetalningar mycket snabbt. Populära metoder att sätta in och ta ut pengar inkluderar VISA och MasterCard, banköverföring och e-plånböcker såsom Skrill och Paypal.

Se CEX.IO för aktuella avgifter.

Hur Öppnar Jag Konto Hos CEX.IO?

Du skapar ett konto hos CEX.IO Sverige genom att registrera din epostadress, helt utan avgifter. Efter att ha överfört pengar till ditt konto i antingen dollar eller euro kan du sedan enkelt komma igång med att köpa eller sälja Ethereum, Bitcoin eller många andra digitala valutor.

Om du är en erfaren trader så finns också möjligheten att ansluta dig till över 1 miljon aktiva traders och använda tradingfunktionen på CEX.IO

1. Skapa ett Konto
Att öppna kontot tar bara ett par minuter efter det att man klickar in på hemsidan. Så länge man är över 18 år så är det bara att fylla i namn, telefonnummer och mejladress, och sen gå in och bekräfta mejladressen med det mejl som skickas till ens inbox. Därefter har man sitt konto och det är bara att köra igång!
2. Välj din betalningsmetod
Det är också mycket enkelt och säkert att använda betalkort hos CEX.IO, och man behöver bara fylla i sitt kortnummer. En viss avgift kan tillkomma per transaktion. Om man inte skulle känna sig bekväm med kortbetalningar så kan man använda e-plånböcker (Neteller, Skrill med flera) eller göra banköverföringar.
3. Bekräfta din metod
Alla seriösa företag kräver att man som kund verifierar sin betalmetod, och Kraken är inget undantag. De tar väldigt allvarligt på pengatvätt och olagliga aktiviteter, och verifieringsprocessen hjälper till att motverka detta på ett bra sätt. Det tar några minuter att verifiera metoden och sen kan man sätta in hur mycket pengar man vill.
4. Köp och Sälj Kryptovaluta!
CEX.IO är en väldigt enkel och användarvänlig plattform för handel med kryptovaluta och man erbjuder ett väldigt komplett utbud. Efter att man har gjort en insättning så bör man läsa på lite om man själv inte har särskilt mycket erfarenhet av kryptovaluta-handel, då det är viktigt att man förstår de risker som såklart finns.

ÖPPNA KONTO hos CEX.IO

Mer om CEX.IO

CEX.IO har licenser i flera länder enligt nedan. Bland annat från den brittiska finansinspektionen.

 • CEX grundades i London, England redan  år 2013.
 • En av världens allra största kryptobörser.
 • Aldrig blivit hackad och har ett stort fokus på säkerhet.
 • Erbjuder handel med kryptobots som Bookmap, Gunbot med flera.
 • Erbjuder Staking
 • Det går bra att förvara tillgångar på webbplatsen

ÖPPNA KONTO hos CEX.IO

LÄS OCKSÅ – CEX.IO NYHETER – läs de senaste nyheterna om kryptobörsen CEX.io här.

Läs mer
 • Plus 20M användare
 • Noll Courtage på Aktier
 • Trygg plattform
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Momentan Utbetalning
 • Enklast & Bäst
 • Gratis Aktiehandel
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Årets Bästa Kryptobörs 2022
 • + 700 kryptovalutor
 • Ingen KYC!
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Tjäna Bonusar
 • 0,1% Avgifter
 • Ingen KYC
GÅ TILL SIDA