fbpx
Avgifter Låg
Hastighet Hög
Tjänst Kryptobörs
GÅ TILL SIDA

BluedotCrypto Recension

Bluedot Cryp Ltd är ett bolag baserat i London, Storbritannien som startats av Skandinaviska entreprenörer vars målsättningar är mycket ambitiösa.  Dels konstaterar man att man skapat den första riktiga kryptobörsen i Norden och så lanserar man i 20 länder med en befolkning på över 4 miljarder människor under hösten. Kryptovalutaguiden fick ta en titt på Bluedot redan nu och vi gillar vad vi ser.

BluedotCrypto är vad Safello, Trijo, Quickbit eller BTCX hade kunnat vara, det vill säga en riktig kryptobörs med stort utbud, låga avgifter och basala funktioner såsom appar, wallet och DeFi lösningar. Grundaren och VD Jesper Fabaech har tidigare startat, drivit och sålt bettingbolag med fokus på emerging markets.

BluedotCrypto är också ett bolag med fokus på emerging markets i Sydamerika, Afrika och Asien. I Europa har man vid starten ”bara” lokal representation i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Portugal och Storbritannien.

Målet är att ta upp kampen med de största kryptobörserna i världen och man inspireras främst av Sam Bankman-Fried (FTX) och Changpeng Zhao (Binance) och deras utveckling av sina kryptobörser.

 • Just nu och fram till launch erbjuder BluedotCrypto Noll (0) i tradingavgift för alla som anmäler sig på BluedotCrypto hemsida.

Snabbare Geografisk Expansion Än Binance

Jesper Fabaech säger att Bluedot kommer lansera i 20 länder under hösten 2022 och konstaterar att det är en mycket snabbare geografisk expansion än världens största kryptobörs Binance hade från starten av sin verksamhet 2017. BluedotCrypto känns som Sveriges och Skandinaviens första riktiga kryptobörs och är definitivt den första som går globalt från starten. Bluedot startade innan jul 2021 med målet att knyta upp starka lokala partners i 20 länder innan launch. Nu i Juli 2022 har man 20 länder såsom Indien, Nigeria, Peru, Argentina, Mexico, Storbritannien, Kanada, Brasilien, Kenya, Uganda, Norge med partners som är stora mediaägare i sina respektive länder.

BluedotCrypto Funktionalitet

BluedotCrypto Wallet

Till skillnad mot de svenska och norska kryptobörserna så lanserar BluedotCrypto från starten med bland annat

 • Appar på AppStore och GooglePlay
 • En egen Bluedot Wallet
 • DeFi – ränta på kryptovalutor
 • Automatisk deklarationstjänst  (i samarbete med svenska Divly)
 • Månadsspar
 • CFD:er

Man har kort sagt allt en riktig kryptobörs skall ha från starten. Lägst avgifter av alla svenska och nordiska kryptobörser är ett prioriterat område dessutom. Jesper Fabaech säger att på Bluedot kommer man inte behöva investera miljoner för att få en anständig avgift på sina krypto affärer. 

– Missa inte chansen att få 0 i tradingavgift i 6 månader! Anmäl dig bara här på BluedotCrypto

Kryptovalutor På BluedotCrypto

Hos Bluedot kan du köpa, sälja och få ränta Bitcoin, Ethereum, USDC och Tether i nuläget. Räntan du får varierar men har legat mellan 2-4% för Bitcoin och Ethereum under året och mellan 3-8% för stablecoins staking.

Totalt erbjuder BluedotCrypto över 100 kryptovalutor att investera i. En sak BluedotCrypto kommunicerat ut är att man enbart listar seriösa coins. Med seriösa menar man coins med en seriös organisation bakom sig. Organisationen kan vara en DAO, ett ”vanligt” bolag eller en statlig organisation. Man har inget emot att lista andra kryptobörsers coins, så länge kryptobörserna är seriösa och man är mycket positiva till city coins och andra liknande initiativ som är positiva för vanliga människor och spridningen av decentraliserad finans och kryptobetalningar.

LÄS MERBluedotCrypto officiell hemsida.

 

BluedotCrypto Säkerhet

BluedotCrypto har en enormt säker plattform, samma som bland andra Crypto.com, med superb säkerhet i alla lägen. Man har en väldigt säker process för att hantera nya kunder, där du måste ladda upp passbilder, bevis på din adress med mera. Bolaget har licens från Marshall Islands och har lämnat in ansökningar till flera Europeiska länder redan. Man har också en superb kundtjänst som är öppen dygnet runt på svenska, norska, danska, finska, engelska, spanska och portugisiska.

BluedotCrypto Recension - Sveriges Största & Bästa Kryptobörs

BluedotCrypto – Insättningar & Uttag

På Bluedot är det extremt enkelt att sätta in och ta ut pengar. De erbjuder en lång rad olika metoder som du kan använda dig av och de behandlar vanligtvis utbetalningar mycket snabbt. Populära metoder att sätta in och ta ut pengar inkluderar Trustly, VISA, MasterCard, banköverföring, SEPA och kryptowallets. Minsta insättning är endast 100 kronor.

Minsta insättning är 100 kronor.

 • Transaktionsavgift – 0,1 – 0,5%

Se BluedotCrypto officiella hemsida för aktuella avgifter. Innan launch får alla som föranmäler sig 0 i tradingavgift i hela 6 månader.

Hur Öppnar Jag Investerar Konto Hos Bluedot?

Hos BluedotCrypto öppnar du konto extremt enkelt. Följ stegen nedan bara så är du snart igång.

1. Skapa ett Konto
Att öppna kontot tar bara en halv till en minut efter det att man klickar in på hemsidan. Så länge man är över 18 år så är det bara att fylla i namn, telefonnummer och mejladress, och sen gå in och bekräfta mejladressen med det mejl som skickas till ens inbox.

2. Sätt in Pengar eller Kryptovaluta
För över de kryptovalutor du eventuellt redan har och vill få ränta på – ränta som betalas ut varje dag. Sätt annars bara in pengar på ditt nya konto så kan du sedan busenkelt börja investera i kryptovalutor – och få ränta på dem.

Du får ränta direkt och behöver inte binda upp dina krypto genom att låsa in dem över tid. En cool grej är att du ser direkt en ticker som visar din ränta i realtid.

– Öppna Krypto investerarkonto hos BluedotCrypto

LÄS OCKSÅ – BLUEDOTCRYPTO NYHETER – läs de senaste nyheterna om Sveriges mest kompletta kryptobörs.

Läs mer
 • Världens största börs
 • 50 Dollar i Signup Bonus
 • Mycket låga avgifter
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Sveriges Bästa Bank
 • 26 Krypto Certifikat
 • Lägg In i ISK Sparande
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Amerikansk Kryptobörs
 • Enormt Utbud
 • Mycket Hög Ränta
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • 500 Dollar Bonus!
 • + 500 Coins
 • Bra Staking
GÅ TILL SIDA
https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/