fbpx
Avgifter Låg
Hastighet Hög
Tjänst Handelsplats
GÅ TILL SIDA

101Investing Recension

101Investing är plattformen för dig som letar efter en modern, användarvänlig och tekniskt avancerad sajt att trejda på. Hög transparens, snäva spreads och mängder med CFD-instrument att handla. 101Investing drivs av bolaget FXBFI Broker Financial Invest Ltd. Bolaget är reglerat av CySEC Cyprus Securities and Exchange Commission med licensnummer 315/16. Du får kvalité och professionalism i klass med de allra största valutamäklarna i industrin, men också med en mer personlig känsla och servicenivå som bara mindre spelare kan erbjuda. Minsta insättning är 200 amerikanska dollar.

I vår 101Investing recension konstaterar vi att detta är en av världens bästa plattformar med en mycket enkel och fin design som är intuitiv och lätt att använda.

101Investing Recension – sammanfattning

Vi gillar inte minst tydligheten, de många valmöjligheterna och det mycket gedigna utbildningsmaterial som – i enlighet med 101 Investings egna motto – kan hjälpa dig att göra din tradingdröm till verklighet. 101 Investing bygger på den världsledande MetaTrader 4.

101Investing är en aktör där man kan handla med både Kryptovalutor, aktier, valutor, index, CFD:er och andra typer av värdepapper. 

Kryptovalutor hos 101Investing

101Investing har ett specifikt fokus på kryptovaluta med CFD:er för de mest populära kryptovalutorna. Mäklaren erbjuder en utomordentligt bra tjänst för kryptovalutor och lockar därmed till sig kryptotraders från hela världen.

Här är några av de mest populära kryptovalutorna som finns tillgängliga för trading på 101Investing-plattformen:

BTCCNY, BTCEUR, BTCGBP, BTCUSD, BTGUSD, DSHEUR, DSHUSD, ETCEUR, ETCUSD, ETHEUR, ETHGBP, ETHUSD, LTCEUR, LTCUSD, NEOUSD, XLMUSD, XMRUSD, XRPEUR, XRPUSD, YCCUSD, ZECUSD, BTCCNY.m, BTCEUR.m, BTCGBP.m, BTCUSD.m, BTGUSD.m, DSHEUR.m, DSHUSD.m, ETCEUR.m, ETCUSD.m, ETHEUR.m, ETHGBP.m, ETHUSD.m, LTCEUR.m, LTCUSD.m, XMRUSD.m, XRPEUR.m, XRPUSD.m.

*Denna lista är framtagen den 16/12/2020. De tillgängliga tillgångarna uppdateras regelbundet, vilket innebär att företaget förbehåller sig rätten att förändra tillgängligheten beroende på när förfrågan görs. 

101Investing Avgifter

101Investing avgifter – ingen provison och inga insättningsavgifter över huvudtaget gör detta till en av de bästa plattformarna på marknaden vad gäller avgifter. Man debiterar dock en spridning, vilket är skillnaden mellan köp- och säljpriset. Skillnaden visas i pips och återspeglar kostnaden att öppna en position på en viss tillgång. Spridningsavgifter varierar beroende på marknadsförhållanden som alltid kan ses på 101Investings hemsida.

Det finns även avgifter för inaktiva konton på 101Investing. OBS! Om du inte är aktiv i över 271 dagar kan avgifterna bli upp till 500 euro i månaden.

Skapa ditt livekonto på några minuter och börja handla CFD:er på valfri kryptovaluta. Precis som med terminskontrakt gör CFD: er att du kan spekulera i marknadsprisrörelserna.

Öppettider för handel: Dygnet runt.

 

Så fungerar 101Investing

Hos 101Investing handlar du olika finansiella instrument med hjälp av CFD (eng. Contract for Difference). Det hela bygger på att du egentligen ej investerar i tillgången direkt utan istället ingår ett speciellt kontrakt med en auktoriserad mäklare som i sin led förvarar den specifika tillgången för din räkning.

Som trader så kommer du överens med mäklare om att replikera de givna marknadsförhållanden där ni avgör själva skillnaden sinsemellan när den positionen som ni öppnat upp stängs helt och hållet.

Du tjänar alltså pengar på de olika prisrörelser vilka inträffar hos de marknader där själva tillgången i fråga finns utan att för den delen behöva äga direkt den underliggande finansiella instrumentet. Här nedan beskriver vi kortfattat beskriva hur CFDer fungerar hos 101Investing:

 1. I rollen som trader så väljer du ut en specifik tillgång som 101Investing erbjuder i form av CFD. Det kan vara alltifrån aktier, valutor, index, krypton, råvaror etc.
 2. Du initierar det hela genom att öppna upp positionen och konfigurerar in de olika parametrar såsom lång (long) eller kort (short) hävstång, summan du önskar placera inklusive andra parametrar som eventuellt kan tillkomma.
 3. Du och 101Investing ingår ett kontrakt där du kommer överens om öppningspriset för den specifika position som du nyligen skapat samt redogör för de olika avgifter som kan tillkomma (exempelvis natt avgifter eller dylikt).
 4. Du öppnar upp positionen och där den förblir öppen ända till du som trader tar beslutet att stänga den alternativt att den stängs av genom ett fördefinierat automatiskt kommando. Detta ter sig i form av att positionen i fråga nått “Stop Loss” taket eller “Take Profit” efter att själva kontraktet i fråga löpt ut.
 5. Om du stänger positionen med vinst så betalar du en viss överenskommen procent till 101Investing. Om du dock stänger positionen med förlust så kommer 101Investing att debitera dig för mellanskillnaden.

Sist men inte minst så behöver vi även nämna att CFD handel (mer regel än undantag) innefattar trading med hävstång. Det hela bygger på att du lånar in kapital från 101Investing när du väljer att öppna upp en position. Genom att tillämpa hävstångseffekten så får du mer exponering dock med ett betydligt mindre kapital vilket gör att du får möjligheten att generera rejäla avkastningar.

 

Sammanfattning

101 Investing bygger på den världsledande MetaTrader 4. Genom att använda dig av MT4 så kommer du att få tillgång till en bättre, snabbare samt exceptionellt tekniskt avancerade handel där följande ingår:

 • Omedelbar exekvering – Du får möjligheten att omedelbart exekvera din trading utan några fördröjningar.
 • Möjligheten till autotrading – Undvik manuell handel genom att använda dig av autotrading på ett enkelt och tillfredsställande sätt.
 • Över 20+ olika analysverktyg – Man erbjuder över 20 olika analysverktyg samt möjligheten att kunna välja bland 9 olika former av tidsenheter.
 • Plattformsoberoende – Du har möjligheten att sköta din trading oavsett var du befinner dig tack vare plattformens breda portabilitet.
 • Tradingrobotar – Använd dig av artificiellt intelligenta trading robotar vilka särskilt utformats för att effektivisera och sköta din valutahandel.

Av våra recensioner av handelsplatser är detta en av de allra bästa.

 

Läs mer
 • Copy Trader funktion
 • 0% avgift på aktier
 • Bara bäst på Allt
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • 10 miljoner användare
 • Eget Visa Kort
 • Gratis Netflix
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Enkelt Att Öppna Konto
 • Handla med SEK
 • Mycket låga avgifter
GÅ TILL SIDA
Läs mer
 • Börsnoterat i London
 • Enkel Registrering
 • Noll i avgifter
GÅ TILL SIDA