fbpx

Floki Inu Kampanjen Får Oväntade Konsekvenser

I slutet av Oktober rapporterade Kryptovalutaguiden om Floki Inu med anledning av att man körde en stor reklam-kampanj outdoor i London. Nu har denna kampanj gjort att en brittisk miljöpartist vill förbjuda reklam för kryptovaluta.

En massiv reklamkampanj i London lanserad av Floki Inu (FLK), ett memecoin uppkallat efter Tesla-chefen Elon Musks Shiba Inu-hund, har drivit vissa lokala politiker att kräva ett förbud mot annonser med oreglerade finansiella produkter som visas av Transport for London (TfL).

Siân Berry, medlem i Londonförsamlingen för Green Party i England och Wales, har skickat en fråga till Londons borgmästare Sadiq Khan om kampanjen och hävdar att den ”borde ha hissat en röd flagga och någon på TfL borde ha tittat på detta innan det godkändes”, som rapporterats av The Observer.

Berry, som tidigare i år ställde upp i Londons borgmästarval och var hennes partis ledare fram till oktober förra året, sade att TfL hade accepterat tre kryptovaluta-relaterade annonser under de senaste veckorna.

”Som gambling annonser, som vi äntligen har fått borgmästaren att ta bort, finns det inget sätt att våra offentliga tjänster ska användas för att marknadsföra dessa oreglerade, riskfyllda system för Londonbor. Jag bad om ett förbud i juli och jag trycker fortfarande på”, twittrade Berry.

I maj förra året förbjöds en annonskampanj för den Londonbaserade kryptoplattformen Luno ”för att ha misslyckats med att illustrera riskerna med att investera i Bitcoin och för att ha utnyttjat konsumenternas bristande erfarenhet genom att antyda att det var okomplicerat att investera i det.”

Lagstiftarna har fortsatt svårt att hantera kryptobranschen och om man får igenom exempelvis annonsering handlar till stor del om tur och tillfälligheter…

RELATERAD LÄSNINGFLOKI INU annonserar outdoor i London

https://9capital.org/
http://2982hotel.site/contact/
https://vatankurumsal.com/
http://gitasantihnusantara.org/
https://home-fixers.ae/
https://t-k.vip/
https://adrianazuniga.net/
https://adamoorthopaedic.com/
http://ciseelektrik.com/
https://smec.com.sg/
http://eventsglobal247.com/
https://reviewgames.id/
https://dtaajq.com/
http://imkovadesarollo.com/
https://www.nazaistudio.ma/
http://econohogar.com/
http://www.bellacucina.cl/
http://biroutraduceriploiesti.ro/
http://bcsservices.co.za/
https://suntech.com.co/
http://www.icekulbrands.co.za/
https://fundacionbartolocolon.com/
https://belajarbaking.xyz/
http://dinhhuonggiaoduc.com/
http://dronesgoiania.com.br/