fbpx

Messi fick Betalt i PSGs egna Kryptovaluta

Leo Messi drevs i förra veckan bort från sin enda klubb i karriären, FC Barcelona. Det sades bero på klubbens dåliga ekonomi vilket kanske kan stämma. Hursomhelst är han nu en PSG spelare och ägarna av PSG har delvis betalt Messi i Kryptovaluta. PSGs egna Token som du kan följa här på Kryptovalutaguiden.

Lionel Messi, av många ansedd som världens bästa fotbollspelare de senaste 20 åren, skrev i förra veckan på ett nytt kontrakt med den franska storklubben Paris Saint-Germain som innebär att han delvis kommer att få betalt i PSG:s egen kryptovaluta.

Det tvååriga kontraktet är värt 41 miljoner dollar om året exklusive eventuella bonusar. Förutom det så sägs Messi har fått en signeringsbonus på 30 miljoner dollar. Hur mycket av detta som kommer att betala ut i PSG:s egen kryptovaluta PSG Fan Tokens är oklart. Sannolikt rör det sig om en mindre del och upplägget ska antagligen mest ses som ett pr-trick för att skapa uppmärksamhet runt PSG Fan Token.

PSG lanserade sin egen kryptovaluta PSG Fan Tokens för ett år sedan i samarbete med kryptovaluta-plattformen Socios.com. Värdet på en $PSG Fan Token fördubblades från 25 dollar till nästan 50 dollar under den veckan som gick efter det blev känt att Messi skulle ansluta sig till PSG. I skrivande stund handlas kryptovalutan för cirka 40 dollar.

Vill du investera i PSGs Kryptovaluta – kolla in Binance som har den listad.

Aktuella kryptovalutakurser

Följ världens största kryptovaluta kurser här. PSG Fan Token är just nu på plats 281 bland världens noterade Kryptovalutor.

PSG FAN TOKEN och historiska grafer

Bitcoin Live Kurs och historiska grafer
Ether Live Kurs och historiska grafer
Binance Coin Live Kurs och historiska grafer
Dogecoin Live Kurs och historiska grafer

Se världens 2 500 största Kryptovaluta Kurser Live här.